Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
400 watt, světlo na růst phlilips son-t , a na květ Gip Extreme. Rozměry skříně: 90/60/180.Odtah :300m krychlových/h. ofuk: klipsňák a ještě jeden ventilator.Přítah: 2 pasivní díry o průměru 50 mm, a 1x pc větráček. Na malé rostlinky se koupila zářivka flora-glo 20W
Hlína: kokosový substrát
Osazenstvo: 5x feminizovaný Power plant od dutch passion, a 5x no name.
Hnojivo: Od AH - enzymy, root stimulator, a grow/bloom. Plagron- phitamin, terra bloom. ATAmi- PK 13-14 . GHE - PH minus 5,2-6,4
semínka jsou už v kokosu 2 den,power plant ještě nevylezl,ale 1 no name je o 5 dní starší a je už tak 6 cm vysoký. Dnes připravena zálivka 1ml root stimulator/1l des.vody. kytičky se daly do pařeniště pod zářivku.Zářivka je 10 cm nad ním při puštěném klipsňáku.Teplota 25,vlhkost zatím neměřím.
Kdyby někdo věděl jak na power plant tak pisněte.
nazdarek tak power plant bila moja prva odroda pestoval sem ji v cocosu abl to docela poradnej mazec dokonca to bili i ti ista semená o tej firmi. davej si pozor a bis je neprelel nemaji to radi osvicilo se mi je zastrihnut pri 25cm
zdravím. Zaslala jsem foto z 6 dne růstu....Power planty měří už okolo 7 cm, a 1 největší no name už ma 9,5 cm, proto jsem musela zvednout o 5cm zářivku.Jsou zalévané denně, jelikoš ten kokos rychle vysychá.Teplota je 24
čaute, kytičky dostali dnes poprve 4 hodiny tmy.Připravila jsem zálivku 1ml enzym+ 1mlroot stimulatoru/ 1 l destilované vody. A přidala jsem i kapičku ph-. Po měření je ph 5,8
Mám jen malinký problem, 2 kytičky mají trochu nažloutlé listy,jiné jsou fosforové až zelené. Zaslala bych foto, ale nejde to moc videt, fotim zatím mobilem...
Jinak další foto přihodím až trošku povyrostou.
zdravim lumi a v každem připadě držim palce, v teto fázi jim musiš naprat maximalni vlhkost, bud zvlhčovačka nebo igelit pytliky a rosení a vetráni. nemaji skoro žádne kořeny a proto te vody moc nepopijou , tak ji musí nasávat ze vzduchu aby neuschly, držim palce , maj se.
14 den růstu pod 400 watt.
Kytičky jsou přesazené do 2 l květináčů, a dala jsem je hlouběji do půdy. Zalívám je skoro každý den a každou tak 1,2 dc dešťové vody. Tak 5 dní zpět jsem je přelila dostali tak okolo 3 dc, a zdá se mi že se trochu sekli. Teď už si na to dávám pozor, nedávám už ani ph- prožože se mi zdá že mají moc nízké ph. teplota je 25-26.Vlhkoměr mi asi už dosloužil, protože ukazuje pořád stejnou vlhkost,a ta není vyšší jak 30.A to si myslím že mam tak 50-60 %. Takže budu muset koupit novy.Světlo je 85 cm od kytiček, ale pořád jim schnou konce listů.No kdyby chtěl někdo poradit,budu jen ráda.Předem děkuji za všechny rady.