Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojj bowler moc pekne , a budu urcite sledovat, jen by to chtelo trochu rozepsat hlavne me zajima ten bublak jak ho mas vyreseny, pocet klonu a kolik dni to bylo na rustu , dikec hojaa
hoj,takze skrin-1,3m/1,95m/2,1m,svetlo600son-t PIAplus+400w son-tPIAplus pozdeji vymeneno za600W.Osazenstvo 35ks bigbud,clony vlastni vyroby.fota jsou z18dne periody12/12.doba periody18/6 cca3-4tydny.povedlo se mi tak 15ks ze startu spalit,ale zvladli to.a kombinace produktu znacek HESIaBcuzz.
ohledne systemu,nic extra,5ks plast.beden s vikem(po20l)+1ks zednicky kalfaz60l,vzduchov.kameny atd.velice jednoduche a hlavne ucinne,teplota roztoku je nizsi akorat u dolivani nebo vymene roztoku,ale potom se ohreje.vsechny nadoby jsou zvlast,nekomu se muze zdat ze to je hodne litru ale vetsinou to je naplneno max do poloviny.jo,a nemam tam1 6kouli ale2:-)
zdar,pekne na p...,z35ks mi zustalo 20,nehoda s vetrakem,tak jsem usmazil 15ks nejhezcich a nejvetsich kytek,no vetsi dojeb,fota dodam,uz jedu flush,tak za 5d to pujde pod nuz.zatim
tak bohuzel fota nemam,nejak jsem se nato v......,celkovy vynos z 20kyti byl 400g,jsem celkem spoko,ale to nemyslim na tech nejvetsich15ks co sli na onen svet,model dobry,dlouhotrvajici high.tak nashle v next levelu