Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Odrezky (zivotnost)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pipoboy
Stálý Člen

Karma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% Pěstitelská

Odrezky Příspěvek č. 1

ako dlho vydrzia odrezky po odrezani bez toho aby boli dane do vody....

Old Post 16-01-2008 v 13:17 PM
pipoboy je offline   Profil uživatele pipoboy   Find more posts by pipoboy   Foto galerie člena pipoboy   Click here to Send pipoboy a Private Message   Add pipoboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zkus to a uvidíš co to znamená vydrží? aby se zas chytly? tak 15-30 minut? proč by to vubec nekdo dělal? s každou minutou se šance, že se chytnou, zmenšuje a zmenšuje

Old Post 16-01-2008 v 15:28 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

si je potřebuje převízt, bych řek. ..mno a tak tedy proč nepoužít sklenici s vodou, petku, sáček, selskej rozum???

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 16-01-2008 v 16:04 PM

Old Post 16-01-2008 v 15:31 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pipoboy
Stálý Člen

Karma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ano chcel by som preniest (ak to vide).....samozrejme diky za rady

Old Post 16-01-2008 v 15:51 PM
pipoboy je offline   Profil uživatele pipoboy   Find more posts by pipoboy   Foto galerie člena pipoboy   Click here to Send pipoboy a Private Message   Add pipoboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

určitě bych je šmiknul co největší....na tom řezu po převozu ( 20-30min ) se nevytvoří nic natož kořen... já si vezl řezy 25km a (cca20min) měl jsem předem vše nachystané(žiletku RW ..vše ) a musel jsem je o 1-2 cm skrátit protože úplně změnili ty konce barvu....
a to sem je měl v igelitovém pytlíku s vodou.....
ale převoz větší než 1 hodinu bych ani nedělal..

Old Post 20-01-2008 v 18:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

Já sem měl větve v igeliťáku s vodou celej den a řezy zakořenily. Stačí odříznout zaschlej konec větve a jede se dál. Je pravda že celkový procento těch co hodily kořeny bylo menší ale nějaký zakořenily.

Old Post 28-03-2008 v 22:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruprecht
Stálý Člen

Karma uživatele Ruprecht - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

když je dobře zabespečích (zabalíš tak, že budou mít 100% vlhkost) a dáš je do lednice tak ti vydrží i týdny...asi před 3mi lety jsem tady četl tread o tom že nezakořeněný řízek je takto schopen vydržet až 3 měsíce, ale nezkoušel jsem, tak nevím...
chce to se prohrabat ve starších fórech..

Old Post 29-03-2008 v 10:12 AM
Ruprecht je offline   Profil uživatele Ruprecht   Find more posts by Ruprecht   Foto galerie člena Ruprecht   Click here to Send Ruprecht a Private Message   Add Ruprecht to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás