Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny growery a milovníky konopí, dovolte abych se krátce představil.
Pěstuji už několik let outdoor ale rozhodl jsem se pro indoor a tak mě to zavedlo sem. Konfigurace mé pěstírny je Homebox L s 600W Sylvania Grolux, začínám s aeroponií pro kterou mám systém Rainforest2 na 18 kytiček.
Co mě sem přivádí? Určitě mnoho zkušených členů kteří odpoví na každou otázku a dávají mi dobré rady. Také se chci pochlubit se svými začátky indoor a popř. poradit s problémy.
Jsem velkým milovníkem konopí už několik let ale ne jen z pozice kouření za účelem rauše ale také ze zdravotního hlediska protože v konopí vidím budoucnost v alternativní medicíně. Přečetl jsem o konopí o pár knih mezi které patří : Konopí jako lék: Rätsch Christian,
Konopí - léčebný prostředek lidstva: Rätsch Christian,
Konopí pro zdraví: Conrad Chris,
Marihuana - mýty a fakta: ZimmerováLynn , Morgan John P.,
Vaříme s konopím: Gottlieb Adam, Velká kniha o konopí: Robinson Rowan
a další.
Tak to je zatím asi tak vše a na závěr vám ukáži pár foteček outdoor 07
Tyo taková doba a mně sem přišla zpráva, kterou nemohu otevřít, protože mi chybí dva příspěvky . Snad nebude problém, že něco postnu sem. Tento rok nebyl na grow vůbec čas ještě že mám babču