Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Soutěž, která vám přinese věčnou slávu, nesmrtelnost a konečně také možnost spolu pořádně zakalit . Utkejte se s ostatními Growery o prestiž v souboji o první tři místa v kategoriích Indoor, Outdoor a Umění. Soutěžte také o ceny od sponzorů:
1. místo ve kterékoliv kategorii: 3000 CZK poukázka na odběr zboží v obchodě Growland, 1000 CZK poukázka na oblečení v obchodě Streetmarket a triko Grower.
2. místo ve kterékoliv kategorii: 1000 CZK poukázka na odběr zboží v obchodě Growland, Limitovaný kalendář Grower 2008.
3. místo ve kterékoliv kategorii: 500 CZK poukázka na odběr zboží v obchodě Growland, Drtiče Grower.
Všech devět oceněných dostane také speciální titul člena.
Pravidla soutěže
Až do konce měsíce ledna můžete přihlašovat své fotografie související s konopím do jednotlivých kategorií. Hodnotit se bude kvalita fotografií. Kategorie Indoor a Outdoor jsou čistě dokumentární, Umění je především o hře světel, kompozici a černobílých fotografiích. Prosím důrazně všechny členy, aby fotografie správně zařazovali do kategorií - ulehčí nám tím práci s tříděním.
Abychom zajistili kvalitu soutěže a vyhnuli se obrovskému množství balastu, rozhodli jsme se omezit počet fotografií, které může každý člen přihlásit. Proto by každý měl ze své sbírky zvolit opravdu ty nejlepší kategorie za rok 2007 a z nich vybrat a přihlásit po třech do každé kategorie, tedy celkově nejvýše 9 fotografií.
1. února bude spuštěno divácké hlasování (se spam ochranou) na jehož základě vybereme 10 fotografií z každé kategorie, které postoupí do "odborného" hlasování přímo v anketě zde na Grower.cz. O vítězích tedy rozhodnete přímo vy - členové fóra.
Vyhlášení výsledků a slavnostní přehlídka fotografií se bude konat v jednom z pražských klubů 15. února 2008.
Zůstaňte s námi, brzy se dozvíte line-up Grower Party. Web Grower Cupu budeme průběžně aktualizovat - zatím slouží výhradně pro přihlášení fotografií - flashová přehlídka již přihlášených fotek bude následovat záhy.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Hu-Ya Čau mam takovej problem , prosel jsem vsechny materialy ohledne CC a nevim jak uploadnout fotku. Na cannabiscup.grower.cz dam registruj se a to me presmeruje na grower a zobrazi se
" Grower.cz Zpráva Systému
Vypadá to, že jsi u nás již registrován pod jménem Hu-Ya. Pokud jsi ztratil své heslo, klikni zde. Pokud bys rád změnil svůj profil, klikni zde."
Tak jak na to? Snad nejsem jedinej co na to neprisel
Původní příspěvek od Hu-Ya Čau mam takovej problem , prosel jsem vsechny materialy ohledne CC a nevim jak uploadnout fotku. Na cannabiscup.grower.cz dam registruj se a to me presmeruje na grower a zobrazi se
" Grower.cz Zpráva Systému
Vypadá to, že jsi u nás již registrován pod jménem Hu-Ya. Pokud jsi ztratil své heslo, klikni zde. Pokud bys rád změnil svůj profil, klikni zde."
Pokud na Groweru jsi normálně zalogován, zkus nejpve použít link v liště nahoře. Poté zkontroluj zda používáš SSL na Groweru i na Cannacupu (v adrese musí být https). A finálně si zapni Cookies v prohlížeči a v Můj Grower -> Nastavení. Pak budeš určitě normálně přihlášen.
citace:
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu proc nejlepsi growerska akce se musi krejt zrovna s let it rollem(kde letos prijedou opravdove hvezdy )?
Protože jsme začali zařizovat až v lednu a sháněj na měsíc dopředu páteční termín v klubu s pořádnou kapacitou...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Pokud chcete sledovat On-line v reálném čase průběh přihlašování fotografií a diskutovat o nových přírustcích, čtěte Mini Chat na hlavní straně fóra .
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Pokud je to dokumentární foto, pak do In/Out. Pokud je to umělecké foto, pak do třetí kategorie.
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu proc nejlepsi growerska akce se musi krejt zrovna s let it rollem(kde letos prijedou opravdove hvezdy )?
tak toho jsem se právě taky nejvíc bál, už od doby, kdy carlos vyhlásil termínem půlku února. LiR je jedna z mála akcí, kdy plánuju jét do matičky Prahy... bude se to muset nějak skombinovat. Asi bude víc zájemců
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
To jen v případě, že se dotyčnému nepovede upload (je přerušen). V takovém případě by měl fotku hned vyměnit kliknutím na ni a opětovným nahráním.
Prosim tě Carlosi, napiš, že i v kategorii UMĚNÍ musí být konopný námět, což je docela logické, když se jedná o photo canna cup...ale někteří jedinci to zjevně nechápou a stále posílají fotky nekonopné.
Původní příspěvek od JAHmaican Prosim tě Carlosi, napiš, že i v kategorii UMĚNÍ musí být konopný námět, což je docela logické, když se jedná o photo canna cup...ale někteří jedinci to zjevně nechápou a stále posílají fotky nekonopné.
Jojo a uz jsi to dal par lidem dost NEVYBIRAVYM zpusobem najevo na PM...vid?!!!
A nefunguje mi ani výše popsaná metoda, poslal jsem tedy fota webmasterovi, tak at si vybere, já už na to nemam nervy :-/
Kdyz si pustit stranku canna cupu, co mas odkaz v tom zelenym prouzku nebop v prvnim prispevku tady, tak v tomhle okne musis prepsat v adrese https - ne v tom, kde se mas registrovat.
Support Jahmaican, taky me vytacej fotky zapadu slunce a psu
Brake46> taky bych to dal najevo pres PM, kdyby se mi chtelo sledovat, kdo to tam posila a psat mu...
Původní příspěvek od Soul Rebel
Kdyz si pustit stranku canna cupu, co mas odkaz v tom zelenym prouzku nebop v prvnim prispevku tady, tak v tomhle okne musis prepsat v adrese https - ne v tom, kde se mas registrovat.
No tak bez uspěchu, dam https a když chcíi nahrát fota a dam registrovat, beztak naběhne forum a že jsem již registrovan a dal nic nejede, ach jo.