Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes mi došla podivně zabalená zásilka od Český pošty. Minulý týden jsem si objednával z internetu kosmetiku. Bohužel se mi stala taková nepříjemnost, že zásilka zůstala "viset" na poště přes víkend.
Hned jak jsem zásilku dneska (pondělí) od pošťáka přebíral (je to větší obálka obalená zevnitř "relaxační fólií"), všiml jsem si na ní něčeho divného - z jedné strany byla přelepená velkou žlutou izolepou s logem Český pošty a na obálce je evidentně dopsáno a přeškrtáno NEG.
Ihned si moje paranoidní já domyslelo, co všechno mohli na poště s moji zásilkou dělat, ale každopádně se cítím být obrán o právo na listovní tajemství.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá podobnou NEGativní zkušenost s Českou poštou? Se pomalu bojím objednat si semínka a kouzelný houbičky z Holandu...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Nemají na to šahat, ale obálka, v které cinkají peníze nebo balík co není pojištěný a vypadá že obsah bude mít vysokou hodnotu občas prostě zmizí..
A jinak balíky s cedulkou křehké mi obvykle chodí hezky rozmačkaný ale taky sem zatím nikdy nenašel rozmlácenej obsah to zas ne
Taky uš se mi stalo že mi rozmlátili monitor, přišel bedna vypadala docela v pohodě proto sem to ani neotvíral předem ale jak sem to otevřel tak celej roh byl rozkřáple skoro se divím že ten předek neupadle a pískají mě brutálně kondenzatori, na noc musím vždycky vytáhnout ze zásuvky.
Jinak kdyš můžu tak posílám přes PPL.
Ještě mě česká pošta odradila tím že má napsáno v podmínkách že každej balík jim může spadnout z 2m si tam s tím můžou skoro házet
A peníze se mi uš taky stratili neměl jsem tam žadny mince a přesto to zmizelo. Měl jsem tam něco přes 1500Kč. Reklamoval jsem to a do měsíce mi poslali litr coš neni všechno ale aspoň něco se vrátilo.
Řekl bych že ten balíček si užil sví...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No to sem si právje ze začátku taky říkal ale jestli se mrkneš tak je to ustřihli a ten kousek jak se to tím lepí je odtrhlej a je to v jedno rohu roztrhli to nevím jestli bylo vlhkem...
Původní příspěvek od Lukyn dnes je opravdu špatný den, měnil jsem semínka tady z jedním členem a podívejte se co mi došlo. fuj tajbl pošta..
jak to bylo prosim tě zabalený?
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN No to sem si právje ze začátku taky říkal ale jestli se mrkneš tak je to ustřihli a ten kousek jak se to tím lepí je odtrhlej a je to v jedno rohu roztrhli to nevím jestli bylo vlhkem...
ty víš jak to bylo zabalený?
poštáci jsou taky jen lidi a když seš po osmihodinový šichtě na vykládání balíků, tak ty balíky v rukavičkách nenosíš. takže je dost možné, že špatně zabalený balík někde spadne, nebo se natrhne jeho obal, pak přijde na řadu taková páska která jasně říká kdo jí tam nalepil. jasný, že pár z nich občas někde něco zašije, ale nemyslím, že by to bylo v takové míře jak píšete. koho by bavilo rozbalovat balíky a doufat že tam bude něco cenného. to se však může stát u balíku z ciziny, je dobrý potom takový balík pojistit na straně odesílatele. Kontrolu obsahu pošta provádět nesmí. Imho to dělali celníci, otázka jak to je v Schengenu. Každopádně to max. projedou psem, zejména balíčky z Holandska, zjistěj tvar váhu a podle toho usuzujou jestli to otevřít.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Původní příspěvek od Lukyn dnes je opravdu špatný den, měnil jsem semínka tady z jedním členem a podívejte se co mi došlo. fuj tajbl pošta..
Taky je možný, že směnátor je roztřískal sám, aby nevyšlo najevo, že ti poslal shit
Fuck ČP, ztrácej balíky, chodí to pozdě a když si to člověk nehlídá a nechodí se neustále ptát (neposílaj výzvu k vyzvednutí, nebo velmi opožděně), jsou schopni to odeslat zpět odesílateli
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
bylo to jen v malé obálce zabalené jen v dealeráku. žádný jiný obal. došla hold jen taková kaše budto na to hodili nejakej balík, nebo to rozdrtili na poště, protože to nebylo dokonale zalepené, ale toho odesilatele bych vinil až na konec.
bylo to jen v malé obálce zabalené jen v dealeráku. žádný jiný obal. došla hold jen taková kaše budto na to hodili nejakej balík, nebo to rozdrtili na poště, protože to nebylo dokonale zalepené, ale toho odesilatele bych vinil až na konec.
Já bych ho vinil už teď, jelikož je stupidita posílat semínka jen tak v dopise a dýleráku!
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "