cross
Stálý Člen
|
aktivní uhlí od Phlilipse |
Příspěvek č. 1 |
nevim jak vy, ale pro me je dost dulezity, aby moje skrin se neprojevovala navenek (aby se k ni nedalo dojit po cuchu se zavazanejma ocima ) Vsichni vime, ze nejlepsi je filtr na aktivní uhli. To je docela draha sranda, co ten filtr, ten se postavi (aspon si myslim, ze mam jasnou predstavu jak ho postavim ), ale uhli se shani docela spatne, vetsinou jenom na objednavku... Problem muze bejt i s velikosti granuli atd. Dneska jsem v praci narazil na vzduchovy fitry od Philipse, ktery maj vymenou naplne aktivniho uhli. Ma idealni velikost granli (tak akorat podle mejch predstav ) Typovy oznaceni HR 4941 (na netu jsem nasel jedinou zminku bohzel bez dokumentace a to sic. HR4941/00 - SMOKER AIRCLEANERFILTER CARBON-pokud najdete nekdo nejakej zajimavej odkaz budu rad...), je toho cista vaha 0,5kg a stoji to 345,- Baleny je to ve dvou sackach po 0,25kg bez ruznejch sarapaticek jako nastavce davkovace a blablabla (delaj takhle napr filtry do digestori) Nevim jak cenove, ale co do pracnosti je to to nejdostupnejsi co jsem zatim sehnal. Co vy na to???
[Edited by cross on 11-04-2002 at 12:15 PM]
|
...the best is before
|