Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poradte negdo..ma ostřihávání okrajovejch lísků na paličkách dobrej nebo blbej vliv na pozdější vývoj kyti??? pude do paliček víc thc nebo budou mít paličky míň živin? dik
Já jsem k tomu přistoupil trochu "vědecky" a podíval jsem se na listy mikroskopem. Místopřísežně můžu prohlásit, že u mých modelů byly největší výrony THC pryskyřice na lístcích co jsou kratší než 2 cm. Pokud jsou delší, tak je tam těch výronů výrazně míň. Pokud jsem chtěl, aby to dobře zhulovalo, dal jsem všechny lístky délky víc než 1,5 cm pryč (na vyvaření v másle). Měl jsem samé No-namy a nikdo si nestěžoval na slabotu.
Když měla K2 v palicích listy delší než ty 2 cm, pak byly krystalky právě jen ten 1-2 cm, pak už nee... já bych je nestříhal, někde jsem tu o tom psal. Udělal jsem pokus, paldy co neměly vůbec stříhaný listy měly 35 cm (400 W), co byly ofikaný měly půlku (kolem 15-20 cm).
mott