Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud pěstujete určitě víte,jak silný zápach někdy kytky mají a opravdu někdy odvětrávání nestačí,proto doporučuji si pořídit pachový filtr.Pokud chcete předejít problémům,tak je dobré si nějaký vybrat (V GrowShopech je jich plno)
2.Náhodné návštěvy
Bydlíte s rodinou?Tak určitě Vy máte zkušenost,že Vaše rodina si domů může pozvat kohokoli(Manželka kamarádky z práce,děti svoje kamarády a podob.) a vy nikdy nevíte,kam ten dotyčný půjde.Zvláště děti jsou strašně zkoumavé a jak chcete vysvětlit cca 8letýmu prckovi k čemu máte ve skříni světlo a kytky.Proto je ideální mít k pěstování svůj pkoj či kumbál od kterého budete mít klíče jen Vy.Řiďte se pravidlem: Čím méně lidí o vašem pěstění ví,tím lépe!!
3.Prohlídky domovníkem (plyn,telpá a studená voda,teplo)
Mám na mysli chvíli,kdy se Vám na dveřích vašich hlavních dveřích oběví letáček že v určitou dobu bude prováděn zápis měřáků plynu a tak.Topení většinou bývá v každém pokoji a dvakrát za rok chodí domovních a píše si čísla měřáku,které na topeních bývají.Proto je dobré si dát pozor na pach (č.1) a poté na prosvětlení.Pokud nemáte dobře světelně utěsněnou skříň,tak doporučuji na moment zhasnout a i vypnout ventilaci.Asi by někomu dost vrtalo hlavou co Vám to vrčelo ve skříni a co to tam svítilo.
Tohle bylo pár základních základních obav při pěstování v paneláku.
Pokud znáte jiné věci,na které by jsme si měli dávat pozor tak je prosím napište a já je s radostí přidám do příspěvku.
Když jsem začínal pěstovat,tak jsem o těchle věcech vůbec nevědel a nebylo zde o nich skoro nic psáno a tak jsem na ně pak přišel z praxe a v rychlosti je řešil,vy tomu můžete předejít ...
Pokud pěstujete určitě víte,jak silný zápach někdy kytky mají a opravdu někdy odvětrávání nestačí,proto doporučuji si pořídit pachový filtr.Pokud chcete předejít problémům,tak je dobré si nějaký vybrat (V GrowShopech je jich plno)
2.Náhodné návštěvy
Bydlíte s rodinou?Tak určitě Vy máte zkušenost,že Vaše rodina si domů může pozvat kohokoli(Manželka kamarádky z práce,děti svoje kamarády a podob.) a vy nikdy nevíte,kam ten dotyčný půjde.Zvláště děti jsou strašně zkoumavé a jak chcete vysvětlit cca 8letýmu prckovi k čemu máte ve skříni světlo a kytky.Proto je ideální mít k pěstování svůj pkoj či kumbál od kterého budete mít klíče jen Vy.Řiďte se pravidlem: Čím méně lidí o vašem pěstění ví,tím lépe!!
3.Prohlídky domovníkem (plyn,telpá a studená voda,teplo)
Mám na mysli chvíli,kdy se Vám na dveřích vašich hlavních dveřích oběví letáček že v určitou dobu bude prováděn zápis měřáků plynu a tak.Topení většinou bývá v každém pokoji a dvakrát za rok chodí domovních a píše si čísla měřáku,které na topeních bývají.Proto je dobré si dát pozor na pach (č.1) a poté na prosvětlení.Pokud nemáte dobře světelně utěsněnou skříň,tak doporučuji na moment zhasnout a i vypnout ventilaci.Asi by někomu dost vrtalo hlavou co Vám to vrčelo ve skříni a co to tam svítilo.
Tohle bylo pár základních základních obav při pěstování v paneláku.
Pokud znáte jiné věci,na které by jsme si měli dávat pozor tak je prosím napište a já je s radostí přidám do příspěvku.
Když jsem začínal pěstovat,tak jsem o těchle věcech vůbec nevědel a nebylo zde o nich skoro nic psáno a tak jsem na ně pak přišel z praxe a v rychlosti je řešil,vy tomu můžete předejít ...
Ať rostou... Crashik
Cau, zajimavy tema, me by jako obyvatele panelaku zajimalo jak je to s odvodem pachu do ventilace (tam kam jdou smrady z digestore nebo hajzliku a koupelny) jestli by kiti byli citit atd... jestli s tim ma nekdo skusenopst prosim o vyjadreni...
Původní příspěvek od Mr. Knorr Cau, zajimavy tema, me by jako obyvatele panelaku zajimalo jak je to s odvodem pachu do ventilace (tam kam jdou smrady z digestore nebo hajzliku a koupelny) jestli by kiti byli citit atd... jestli s tim ma nekdo skusenopst prosim o vyjadreni...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
u kamosa, v panelaku to je vyreseny tak ze ma vyvod skrz zed uplne ven, utesneny okolo a je to neco jako treba odtah z kuchyne....ale to plati asi jen pro posledni patro, protoze smrdet sousedoj rovnou pod okno taky neni moc idealni....
Pane Figaro: jelikoz si tu 4 rokem tak uz by si mohl byt smireny s tim ze takove to thready tu vznikaji 15x - 20x denne.....kdyz jsem tu zacinal zakladal jsem podobny radoby uzitecny thready a hned mi psal tusim hlava at to smaznu nez me da K- a trestny bod a ostatni uzivatele mi nadali do debila.... dnes uz to tu nikdo neresi,protoze by se z toho adm posral, a vlastne nase starost to neni, takze CHILL OUT man i kdyz je to skoda....
PS - navod na spravne vykaleni je dobrý nápad
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Mr. Knorr:Mno je to asi následovně,pokud budeš v prvním patře tak nad tebou lidi budou mít doma vůni a z okna ven,když všude kolem jsou okna neni taky moc dobrý...Viděl bych to na pacháč a nebo snad někdo víte o jiný pomoci?
Mr. Figaro:Kamoš to tu četl a pravě mi řekl: Když je něco Ilegalní tak vstoupím do vlády udělám z toho legální,když to svítí tak to zhasnu a když to smrdí tak to nedýchám a hledím si svýho .... :-D
Původní příspěvek od Crashik Mr. Figaro:Kamoš to tu četl a pravě mi řekl: Když je něco Ilegalní tak vstoupím do vlády udělám z toho legální,když to svítí tak to zhasnu a když to smrdí tak to nedýchám a hledím si svýho .... :-D
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Hanyz,
Ano, tenhle tread je určen lidem co chtějí začít pěstovat. To je jasná věc. Ale to jsem nijak nevyvracel.
Chceš mi říct, že kdyby si o pěstování věděl akorát to , že je zakázaný a že na něj musí svítit lampa a že ho musíš zalejvat, tak by si ze svého mozku nevydedukoval, že kytí musí být někde schovaná ?
Taky jsem se při prvním growu spálil ... co se týče smradu, ale nemusel jsem to řešit.
Známej si udělal pěstírnu v paneláku,ale udělal blbost,protože jí udělal v místnosti,která měla okno do větrací šachty,neměl pacháč,a myslel že to nikdo nezjistí,ale když měl každej v tom paneláku okno do větrací šachty,tak to bylo těžší,lidi si pak stěžovali na hroznej smrad,a ani to ho neodradilo udělat pacháč,takže přijela firma aby zjistila odkud jde ten smrad,typek se spustil do větrací šachty,a až se dostal do určitého patra a okna,tak nevěřil svým očím když okénko otevřel,takový krásný šok že?Naštěstí to byl hulič,tak se dohodl se známym že ho neudá,za nějakou tu zeleň,nakonec chtěl za to 20g,takže pro někoho kdo jede pod 6ti kilem to bylo množství jak do šlukovky,od tý doby už v tý místnosti něpěstuje,naštěstí
Takže hlavně bacha na smrad u těch odrůd co smrděj už od prvního patra,tím myslím ty skunkový odrůdy i když smrdí slušně i taková obyč ganja.Když jsou obyvatelé vesměs hlavně důchodci,je to ještě horší,protože ty si stěžujou na kde co,takže pokud máte v paneláku nějakou ''Kelišovou'' a doto jste bez pacháče,tak bůh s vámi
Původní příspěvek od drakchen za par dni jdou kontrolovat u nas teplo nebo dneska? kazdopadne jsem musel skrin rozestavenou rozdelat naradi poschovavat laborku do posteleD proste narez nastenky predelat z laboratore je na hodinu zase pokoj
když sme u toho, nám topení kontrolovali nedávno - skoro nikdo nebyl doma, takže ten jeden člověk, co tu zostal, provedl kontrolora všema pokojema a vzhledem k tomu, že tu v tu dobu hučela skříň a všude po pokoji se váleli sklenice a tašky s hulením, papírky a fajky všeho druhu a nikdo si na nic nestěžoval, tak bych to neviděl zas tak hrozně. hodně zálěží s kym bydlíš v bytě, v domě, na sídlisku ..., kdo ti kontroluje topení, jaké lidi si k sobě vodíš atd.
Souhlasím s dokktorem,že taky zaleží na lidech v domě....bohužel ja mám v panelaku samé kok*ty....aspoň,že na odpisy tepla k nám chodí můj tatik,takže v klidu.
P.S.Chce to pacháč(já ho nemam)
Původní příspěvek od Mr. Figaro Hanyz,
Ano, tenhle tread je určen lidem co chtějí začít pěstovat. To je jasná věc. Ale to jsem nijak nevyvracel.
Chceš mi říct, že kdyby si o pěstování věděl akorát to , že je zakázaný a že na něj musí svítit lampa a že ho musíš zalejvat, tak by si ze svého mozku nevydedukoval, že kytí musí být někde schovaná ?
Taky jsem se při prvním growu spálil ... co se týče smradu, ale nemusel jsem to řešit.
No například jsem neměl vůbec tušení co to bude za problém utěsnit skříň proti pronikání světla, aby při otevřených dveří do pokoje se nenaskytla podívaná Boží záře obejímající skříň Faktem prostě zůstává, že začínající grower primárně řeší otázky funkčnosti a při spěchu mu na tyhle úvahy většinou ve zhulené hlavě nezůstávají kapacity
Btw by mě zajímalo, proč byl můj příspěvek smázan... deux ex machina je na groweru všudypřítomné
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
VoidMan:Toto tema je pro naproste zacatecniky a nebo pro lidi kteri nemaj potuchy co to obnasi,pestovat v panelaku a kdyz uz se nejaky problem vyskytne tak ho tady v tomto tematu vyresit!
Samo ze dost veci lidem dojde ale dost veci ne!Jenom proto,ze to vite vy,co nejakou dobu pestite to nemusi vedet ostatni a i když to vi,tak jim to tady aspoň připomeneme.
Lidi,klidek,jsou to opravdu "Zakladni pěstitelske informace" a neřešíme tady,kterou rukou při zalévaní držet konev a jak se s ní zalévá!Někomu to může pomoct a pokud víte,že pro Vás,jakožto zkušené uživatele je to naprosto jasné,tak to aspoň nekritizujte.
Proto pište Vaše zkušenosti s vaším pěstěním v paneláku a případné problémy a řešení na které jste narazili a ne jestli je toto tema k něčemu... Děkuju
Hodně lidí ,kteří pěstují v paneláku tak mají vlkost v boxu na minimum pokud nemají zvlhčovačku !A ja se ptam,je jiny zpusob než si pořídit zvlhčovačku,nebo narvat nad to petky či kropit..
Ja bych si tu zvlhčovačku koupil,ale na tak maly prostor by byla minimálně využíváná,nebo se mýlím? (Box najdete v mym popisu)