Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growers!!!
Tak rozbieham dalsie kolo mojho maleho indoorku a rozhodol som sa ho aj zdokumentovat apodelit sa s vami....
Svetlo:
Envirolite 125WRed
Hnojky:
Biobizz:Alg-a-mic,Fishmix,Rootjuice,bioGrow,bioBloom,Top max,AH-final Solution
Vetranie:
2Xpc vetrak
Substrat:
Daky ten univerzalny yo zahradkarstva..Perlit,Keramizit
Detičky:
2xWhite Rhino,2xSweet Mendobog
2 juli:Tak blue lampu som ani neobjednaval lebo pisali ze red spektrum je vhodne aj na cele pestovanie az do dozretia tak som to nebral...Ale videl som kamosove rastliny pod blue a pripadali mi trosku zdravsie ale pod tym som ich este nevidel dozrievat...ale niekto tu na G mal celkom pekne sisky aj pod blue spektrom.A rastliny som mal zo svojich klonov uz daku 3tiu generaciu takze si nepamatam ako dlho sa ukazovalo pohlavie ale zda sa mi ze dake 2tyzdne...
Tak dnes davam dalsiu aktualizaciu.Fotil som ich asi 5 dni dozadu.Uz ich ohybam nech sa trosku vetvia.WR rastie trosku pomalsie ale uz to dobieha...Postrek dostavaju Alg-a-mic a trosku Fishmixu...
2 Dracula:Mas sa na co...Fakt sa da pod tym vypestovat fajnotka...Len daku fajnu genetiku a mas to...Dobre je ze rastlinky mozu byt uplne blizko a nic sa im nestane...Ja lampu chladim len jednym PC vetrakom a aj to je vela..
Tak mam tu dake 2 fotky co som robil vcera....Zacal som premyslat ci nepojdem ScrOG.Este som to neskusal a ak aj chcem taj je najvyssi cas..Ked prepnem na kvet tak im asi nasadim 200W Envirolite Red ale este neviem isto ci mi dojde takze este pockame..Tak tu su moje zlaticka...
zdravím pekne to maš... počuj vidim ze davas aj dost hnojek a vsimol som si jednu vec ze mas top max od biobizzu a ah-final solution...nieje toho dost? top max uplne rovnako nahradza aj solution...k+
2:js666-Dik za K..Davam vzdy Topmax ako sa ma davat az do konca a potom im dam Solution len dake 3-4 zalievky a potom len cistu vodu..Trosku este zmohutneju aj ked nie o vela ale ked uz ten Final mam tak preco nie...Hadam im to dako velmi nevadi...
nlitka by asi mela byt zitra ale myslite ze by stacila skrinka 40x35x80?? seminka mam zatim bohuzel noname ale kdys sem ho hulil tak na to ze to byl sklenik tak dobre skouril ze 4 coudu.myliste ze semika ze samice co zhulovala muzou byt npr necim blbym osukany a vyrostly nemusi zhulovat?