Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze mam zopar rastliniek pod 200watovou eco light rastlinky maju 25 dni a chcel by som sa opytat nejakeho skuseneho ze ci vyzeraju dobre a kedy a jako by som ich mal zastrihnut
uz viem co je to to som tak uz robil na outdoore ale z indoorom skusenosti nemam a tak sa chcem este spytat kolko dni presne maju mat svetlo 18/6 a kolko dni na 12/12 su nato nejak stanovene tie dni alebo niekto skusal experimentovat?
vcera som prepol na 12/12 a dal som lampu zo spectrom na kvet ale chcem sa spytat ze ci bi nebolo este lepsie nechat svietit dve spektra teda jedno na kvet a druhe na grow 2x 200w ecolite naraz spolocne kym to neni hotove co vy na to pomohlo by to niecomu alebo to nema cenu?
Ciao, Aký je to model? Čím hnoníš? Rozmery skrine alebo nejakého priestoru? Osvetlenie, aká značka, typ,.... Vetranie? Rastliny vyzerajú pekne, ideš zo semienka či klony?
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
takze modely to sou VOODOO a BIG BUD rostou pod 200 w ecolite mam dve co mi poradil typek v nirvane jednu na grow a druhu na kvet mozno mi to poradil len aby zarobil lebo jedna stala 100eur hnojil som zatial len BIO GROW a BIO BLOOM ale dneska idem este na nejake nakupy do nirvany tak sa uvidi.rastlinky maju okolo 35 az 40 centimetrov.pravidelne im odstranujem prebitocne velke listy.rozmery skrine su D80xS60xV150cm a este ja som si myslel ze snad nebudem potrebovat pachovy filter no teraz kazdym dnom je to horsie a horsie v mojej izbe to zaina vonat jak v holandskej tovarni na vyrobu makkych drog:] takze budem dneska asi zhanat pachovy filter
takze uz som z nirvany doma a pachac so nezohnal maly tam len hrozne drahy ktory odsaje a zreguluje zapach z nejakych 500 m2 a to teda nepotrebujem ale predavac mi poradil ze sa da kupit nejaky sprej na zabitie zapachu no tak uvidime dneska som este len namontoval ventilator.no a este aby som nezabudol tak som kupil pre moje lasky zevraj najlepsie co maly a to je GUANO
souhlasim s rakosnickem.......bez pachace to nejde...kdyz jsem treba zalejval nebo prostrihaval tak jsem musel nechat skrin nechwilec otevrenou a jako smrdela cela kuchyne...ted si wem kdyz to bude takle smrdet 24h denne...
este mam otazku v obdobi kvetu mam tie najvacsie listie otrhat alebo nie?a hnojenie z guanom iba raz alebo viac krat?a chystam sa teraz do skrine dat aj dalsiu ziarovku co je na grow pomoze to alebo bude to lepsie ked na rastlinky budu svietit obidve spectra sucasne?