Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě bych dal ten sodík dál, já mám v/scrog (150W) a v něm byly 3 kytky, právě nedávno cca. 3 týdny před sklizní začaly řídnout palice (resp. nehoustly a neplnily se) a sesychaly a žloutly ....
Byli jsme donuceni z válce odstranit jednu kytku, rozstřihnout ho a udělat z něj 1/2 v/scrog, aby byly palice dál od sodíku.
Nazdar - rekl bych, ze ma vsechny podminky k rustu (hlavne svetlo), tak roste. Ale moc rychle, tak nestiha vytvaret barviva, to dohani pres noc. Takze bych to videl tak, ze nema dostatek materialu a prihnojil bych.
Mam taky takovej problem.Mam ww jednu v zemi a tu druhou ve vodě na Kristalonu.Ta v zemi ma supr olivovou barvu a ta na vode ma lístky od stonku děsně bledý až do žluta.Lampu mam dost vysoko 40cm tak to světlem nebude.Může mi nekdo poradit?Dík.