Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oba growshopy jsem navštívil 08.04. 2002, Yamu i dřív.
Už jsem prohlížel pár threadů a někde nevěděli, kde je najít: Yama - Slovákova 10 (kolmá na Kounicovu, vedle Moulin Rouge a skoro naproti prodejně Paegasu) www.yama.cz Mazar Cejl 7 (dolů na začátku Malinovského nám., je to ve dvoře asi 20m a pak v pravo, je to taky tattoo studio) www.mazartattoo.cz
Yama: je vpohodě, je relativně blízko centra a je tam dobrá obsluha. Ale když jsem se zeptal na rockwool nebo na hydro květináče, tak nemaj. Za to tam mají plno substrátů a dost ostatních (nepotřebných) věcí jako oblečení a kosmetický přípravky. Mají tam kvalitní výběr papírků a filtrů. Fajky tam mají dost drahý, celkově je to předraženej obchod. Minule jsem se ptal na výbojku a za komplet chtěl 7000kč.
Mazar: Za prvý je tam perkeftní obsluha! S tím borečkem jsem si fakt dobře pokecal. Mají tam rockwool za rozumný ceny. Maj tam fajky za výborný ceny (dřevěný od 37kč! jinak dřevo 50,70-150kč). Můžete se tam hned nechat potetovat! Ohledně sodíkovek mají wattáže 250W a 400W. Maj nějaký speciální hnojivo(přírodní z Hollandu), na groweru jsem o něm nečet, ale dal mi nějakou příručku o těch hnojivech, která je dost zajímavá a kterou chci nascanovat na grower.
Závěr: V Yamě si kupujte oblečení a věci okolo ganji, popřípadě potřeby pro pěstování v hlíně-substrátu.
V Mazaru si kupujte fajky,hnojiva a rockwool. Pro mě je vítěz Mazar, jelikož je tam fakt dost příjemná obsluha!
[Edited by WiB on 09-04-2002 at 09:16 PM]
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Jo, je pravda, že se nechová úplně vpohodě, ale špatnej není. Když jsem tam přišel poprvý a zeptal se ho kolik stojí ta žárovka (sodík), tak mi to ukázal a v klidu řekl sedum táců. Já jsem mu poděkoval a rozloučil se...
Podruhý(včera) jsem se ho zeptal na rockwool a hydro květináčky. Ani jedno neměl a přesto, že tam měl už asi 7 návštěvníků se mi celkem věnoval. Tak jsem mu řek, že si vezmu aspoň jedny filtry, dal mi krabičku na výběr, já si vybral, zaplatil a rozloučil se, on se taky s úsměvem rozloučil, byl vpohodě, akorát v sobě nemá duši prodavače-obchodníka. Je to holt jen hulič
2Lemarc: To já vypadám taky dost normálně, akorát jsem se k němu choval jako hulič k huličovi - máme společnou věc, která je mírumilovná a bratrská(to zní pěkně blbě,ale je to tak)! No bavil jsem se s ním jak s kamošem a on to bral v pohodě. Tak za měsíc sklízím noname, tak bysme si mohli dát špeka. Rád se seznamuju s growerama a zahulím s něma. Jinak to hnojivo, myslím BN supermix hydro bych zkusil od tvýho kamoše, jestli to jde. K4U za dobrý tip pro všechny brněnský growery!
ad2: můžeš napsat kolikrát a kam chceš adresu, ale vždycky se najde člověk, kterej se Tě zeptá: kde to je?
Tak jsem to hodil do kuřárny a dal tomuto threadu (si myslím) kvalitní název, že sem mrknou i ti lidi, kteří neví...
Jsem z Olomouce ale v Brne studuju a tak tam travim vetsinu casu. a take tam mam pestirnu a byl se v yamme a ten typek tam je v pohode je to proste hulic ale ten vyber zbozi neni nejlepsi taky mi nabizel predradnik pro 400 w (tzn tlumivka kondik a starter vse v takove te elektrikarske krabici izolovane) za 5000 takze + vybojka a stinitko + kabely = fakt tech 7000 coz je nekrestanska cena
no a mazar to je obchudek fakt v klidu ten prodavac je uplne pohodovej clovek jak tu nekdo psal ze nevi co mazar znamena tak to neni pravda.
taky vypadam uplne normalne jsem vysokoskolak a uplne v klidu jsem si snim pokecal o tech hnojivach bavili jsme se tak hodinu o vsem moznem.muj nazor je ze tomu rozodne rozumi a vi co prodava. Asi zalezi jak na nej zapusobis....
Ty hnojiva me taky zaujaly, chci si je koupit, ale jestli je bude nekdo michat tak je beru jen staci sem napsat a ja us se ozvu tak as se ten tvuj kamos vrati z nepalu tak urcite dej vedet jestli me to bude stat polovinu tak do toho urcite du.
No dneska sem byl v Brně, nakoupit něco pro mý kytičky a pro sebe. Zašel sem do Mazara, poněvadž sem tam ešče nebyl a jak pako chodil do Yamy. Vejdu do toho dvora. Tak sem vlez do vnitř. Já mu řek, že potřebulu pejpr, síta a ňákej stimulátor, jako pythamin, Bioalgen-S90..... Tak mě řek, že ví wo co gou. A zaved mě do svýho kumbálku. Plno kokosovejch rohoží, sodíkovky v pozadí, a ve vytríně přípravky od BIO NOVA. Tak mě tam začal ukazovat ty přípravky a začal do toho míchat svý skušenosti a, ža mu to pěkně kvete a takový. Pak sme si začali tykat trochu prohodili názor. Koupil sem docela good. Vzal sem si postřik (řasy,hormony,vitamíny...) a ještě mě doporučil takovou super drahou ptákovinu. BN Coco-bric. Vypadá to jako 20*5*5 briketa. Podle návodu sem to dal do vody a za půl hoďky sem měl z tej malej kostky celej kýbl pořádně kvalitní a drahé půdy. Pak sem chtěl zaplatit. Zacálovali sme jen ty přípravky. Dodatečně sme započítali ty papíry a síta (89) tak sem začal vytahovat padesátky a won mě to střelelil za pajcku. Fak dost síla. U mě vítězí MAZAR. Jo jetě mě povídal o jakýmsi bezva hnojivu. Určitě se tam zastavte: příjemnej chlapík dobrej výběr, přijatelný ceny
Pouziva nekdo hnojivo od YAMA - CELLMAX. Link http://www.cellmax.nl/index_.htm . Zajima me jakou mate s timto hnojivem skusenost.A jestli pouzivate tak taky jestli se da nak prekrocit davkovani nebo jestli je to horni hranice.... atd ....
sry za zasírání téma ale potřebuju poradit; kolik growshopu je v Brně? a hlavně kde a kdyby ste měli link na jejich stránky (pokud maj) tak napište, dik
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
ok díky, furt se radím tady s growerem místo abych použil strýčka googla... sem tu novej zatím ale postupně přicházím na to jak to tu funguje všichni mě odkazují na google.cz místo aby už ze zkušenosti poradil... jinak, dík za ten rozcestník
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....