Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus kámo, model je nirvánskej jock horror z mojí sklizně, jinak vypadá box celkem funkčně. jen kytky se celkem táhnou za světlem. přeji dobý grow
jakou jsi měl vůbec úspěšnost s klíčením?
jakou tam udržíš teplotu?
čau,klíčivost byla 100% ještě jednou díky.To že se kytičky táhnou za světlem je pravda,ale nevim no světlo je cca 10cm od vrcholků.Mám ho dá níž..?Co se týče tý teploty tak tu držim díky tomu topení a malý místnosti na cca 28 stupních přes den,vlhkost se drží na těch 60.
Takže dneska je to 11 dní co jsem kytičky zasadil a musim říct,že už docela hodně popovyrostly a vypadaj moc dobře.Během zítřka sem foknu nový fotečky ať mě můžete zkritizovat.
Zdravim a co ph vody meris necim ? myslim ze to je dulezite,a kdyz to mas ze seminek tak by jsem daval bacha na kristalon skyseluje pudu a mas vedsi ryziko pro samce.
Jinak mnoho uspechu preju.
Fotečky
Dále nechápu proč,ale některý kytičky jsou o dost menší.Pak mám problém s tim,že si myslim,že ty velký začaly kvíst a další problém je ten,že ta nejhezčí je asi samec.
to canabisC:Prosimtě nevíš proč se mi tak ta jedna kytka vytáhla?Prostě roste pořád nahoru a vůbec se nevětví a ještě k tomu je strašně vysoká a začala kvíst...a přitom tam mám 2 malý keříky a dvě uplně malý rostlinky.Jak to teĎ mám udělat..?Můžu přepnout na růst i ty dvě menší rostliny.