Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dle ankety o RxCC to vypadá, že nemáte zájem o podporu Cannabis Cupu Jiřího X. Doležala, proto by mě zajímal váš názor na Grower Photo Cannabis Cup za rok 2007. Přihlašování fotografií by začalo 1.1.2008, na konci ledna by proběhlo hlasování mezi členy Groweru a vše by vyvrcholilo Grower Photo Cannabis Cup Party v jednom z pražských klubů v únoru.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Konecne neco.. to si nenechame ujit.. Mimochodem Carlosi, fakt jste nas chteli napalit, kvuli upozorneni na rxcc 2007??. Takze to co psala zelva neni pravda?.. moc jsi se nevyjadril, ale v kazdem pripade vam to vyslo (pokud to byl hoax) pak smazu! (az dostanu odpoved)..
Take si myslim ze je to dobrej napad, at sem sic neprispel zadnym prispevkem do osočujícího trýdu JxD vúči Carlosovi, taxi také myslím, že to Jirka přehnal, hlavně veřejně psát náký blaboly ohledně prazskejch dyleru.. Chapu ze ho to sere, me to na jednu stranu taky sere, ne jen v Praglu, ale celkove.. Ale tohle zveřejňovat na webu Rx neměl..
Navíc si myslim, že celá tahle diskuze, aspoň mezi nami členy G. pošle RxCC do věčných lovišť.
MINIMALNE FOTECKOU BYCH PRISPEL....kdyby to byla pravda to co JXD zalozil:
1.By mi to pekne nastvalo a BAN voboum jak visitej ,nemluve otom ze kvuli tyhle blbi srande sme prisli min. o dva sikovny cleny a v reflexu tim vysel ovlivnenej clanek s vyznamovou hodnotou 0...
2.nezakladal by Carlos tenhle Thread...
Ja bych na GCC poslal fotku urcite, ale nevim jake je poptreba rozliseni, protoze vetsinu mam upravenou na velikost aby sem sly nahrat.
Akce bych se taky kazdopadne rad zucastnil. Vsak jak v unoru bude casu vedet ted nemohu.
Kdybych měl fotku tak bych se také zúčastnil, akce nevím, hlasoval jsem pro, ale vím jak to dopadá (au au ) Každopádelně nějaký ty ceny jsou mi fakt šumák (áále potěší )
Áchjo, chudák Dóďa a jeho špinavá duše
Jo a Carlosi, jestli se bude konat grower photo cancup + nejakej klubik v praglu, tak by bylo dobre nejak zajistit misto na sezeni, udelat anketu, kolik lidi by bylo ochotno prijit (nebude jich malo) .. Hlavne to nedelat na posledni chvili !!.. Ajak uz nekdo zminoval >> PRAVIDLA.. peace
To by byla asi nejvetsi akce, nejvetsich rozmeru, vse legal (fotky)...
Nejaky suvenyry na akci?? treba drtice? (zrovna nedavno jsem o nej prisel), nebo placky grower photo cannnabis cup.. co?..
konečně něco kreativního! fotky pošlu a párty bych se zúčastnil taky, těch pár growers co jsem potkal považuju za velice zajímavý lidi, tak bych rád poznal další