Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdy to je skoro to samí jako eastseeds.com to je skoro to samí budu obědnávat letost na eastseeds tak uvydíme jaký jsou mno je tam více bank a tak uvydíme mno
Veru tak, pojdem aj cez eastseeds.com. Jednoznacne chcem platit cez paypal a vyhnut sa tak posielaniu penazi v obalke. A maju slusny vyber a ceny, tak preco to neskusit.
Na east seed taky dávaj tak už když koupíš nad 30 euro tak ti už daj taky bonus víš tak to je v pohodě budu tam letos kupvat v eastseeds.com na sto procent ale ne jak tam je nirvna na tu každej nadává fůůjjj takže pro mě to bude eastseeds na sto procent
Původní příspěvek od faqer Tak nakoniec vyberam medzi www.eastseeds.com a www.hanfsamen.at....
Viem, ze dokonca u hanfsamen davaju ku kazdej objednavke bonusy.
I u HQS máš minimálně 4 bonus seeds ke každé obj.......
Jo jasan pošotvný je jenom 3 eura víš a byl jsem se ptát na poště že to nejde přes mojí banku a tak mě poradily to poslat složenkou a už ju mám doma tak uvydíme a v obálce se mi prachy nechcou posílat víš to fakt neee
Poštovný tam doporučeně je jen 53 Kč. A zpátky obyčejně to je 1,44e a doporučeně 7,10e a přišlo mi to dycky i obyč.... Jde o to, že ta obálka do NL odtud dorazí dycky. Nejrizikovější je právě ta cesta zpět, a to je pak uplně jedno jestli oni obdrželi kačáky složenkou, v obálce, přes banku...prostě jde o tu cestu ZPĚT a to jde vždy jen poštou...