Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery konečně mám k dispozici foták tak bych se chtěl s vámi podělit o mé pěstitelské schopnosti.Dlouhi jsem jen přihlížel a získával tady cenné informace.
Skřín mám o rozměrech V-2m,D-110cm,Š-60cm.Dokola mám oblepenou zahradnickou folii z g-shopu.Hlína je taky z g-shopu roalty-mix za 550peněz,květinky jsou nasazeny v desetilitrovych uřezanych kanystrů.
Světlo je 250w sodík se stínítkem,bohužel vybojka je už třikrát jetá.Samozřejmě výbojka je zakrytá cool tubáčem a na konci potrubí je jeden větráček na odtah.Jinak ve spodu v úrovni stonku je jeden větráček na přívod čerstvého vzdoušku, ve skříni mi ofukují na kyti tři větráčky.
Řízky jely 19dnů 18-6 a ted je to 25 den přeplé 12-12 měl jsem tam dvacet dnů po přepnutí mřížku skrok udělanou ze silonu a dřevěných lišt oka 4cm. zatím nohnojeno
jinak kvítí je 60cm od hlíny vysoké vypydají celkem zdravě tak nevím jestli a kdy přihnojit. mám advancet hydroponic v růstové fázi jsem do vody přidával kořenový stimulátor od b-cus
Velice pekny
Kytky maj moc hezkou barvu a vypadaj ,ze maji porad co jist tak bych stim prihnojovanim radsi pockal.
Ale jestli mas neco na kvet tak sup tam stim a jestli ne tak neco porid
v kvetove fazi pouzivam Bcuzz bloom stimulator, max. spokojenost.
No a nezapomen poridit PK13/14 (fosfor a draslik) ten tomu doda riz a je celkem levnej takze pohoda
drzim palce
dost dobrá bush
pěkné kytky a vypadá to že hnojky nepotřebují(royality mix se dá jet bez hnojek )ale souhlas s pampalinim něco málo dobrůtek bych jim dal.
a pořídil bych si větrák na ofuk vršků.
jinak luxus. už se těším až tam budou palice jak cip
budu sledovat
ať se daří
zkusím to trochu prostříhat je to opravdu už asi dost zarostlé,ale nevím jestlli mám ty vrchní vzrostlé listy ostříhat..?aby bylo dost světla na paličky zkusím to odspodu otrhám přebytečné květy na které vůbec světlo nesvítí a ze kterých by stejně nic nebylo
dobrá vrchní lístky jsem některé ustřihl,některé zastřihl a spodky jsem oholil co to šlo jinak teplota a vlhkost optimální zatím nehnojeno
ten osamocený nejkrásnější je pan BUDHA
dnes je to 28 den květu hodlám dnes trochu přihnojit namíchám asi třetinu roztoku na květ od AH hydroponic jinak asi můžu říct,že řízky jsem zakoupil v Brně od Kozyho a určitě se to vyplatilo takže mu tím děkuji
mám srašně velkou radost z mého meskalinového kaktusu.dostal jsem ho ve španělsku od kamaráda z g-shopu.špička je jednou řezaná a hned za pár měsícu se udělaly na vrchu další tři výhonky a to ještě není všechno jeden malý klučina leze ještě z hlíny. mám z něho velkou radost
dnes je to 30den květu 12na12
díky té mřížce jsem dosáhl,že je mám jakš takš v rovině takže se dostává slunce na všechny horní paličky.také jsem při této zalivce mírně přihnojil,namíchal jsem zhruba jen třetinu dávky od AH na květ.
pořadně nevím kdy mám dát hnojivo na plod na květ je to jasné jak přepnu 12na12 plod je až bude palička a cačnou první chloupky hnědnout?budu vděčný za kyždou radu
do tydne si chci zakoupit nějaký tan klipsnák z shopu na ofuk,protože ty pc větráčky dalo by se říct zarostly