Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
používam to AdvancedHydro a mám k tomu leták kterej má napsaný dávkování na 8 týdnů. Tak mě zajímá když mám tů růstovou fázi o 3 týdny delší jestli hnojit 3 tydny stejně nebo jak.
Taky hnojím AH. Podle mě je jedno, jak dlouhou máš růstovou fázi. Prostě hnoj na růst podle růstu a je jedno, jestli rosteš 14 dní nebo měsíc a půl. Já měl růst taky delší (cca o týden) a hnojil jsem podle předpisu na růst hlava nehlava. A v pohodě.
Jasně že je budu mít vysoký. Ale já tu výšku samozřejmě přizbůsobím watáži, kterou má moje lampa. Rostu tak, jak mi světlo (a místo, pochopitelně) dovolí.
Pánové co s Aháčkama hnojíte podle návodu, zkoušeli jste měřit při těchto směsích vodivost (EC)? Celkem bz mě zajímaly vaše hodnoty, díky za info.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak, a nejenom vodivost, mě by zajímalo i PH. A jestli můžete změřit PH přímo jednotlivých 3 složek, sem s hodnotami. Budu vděčný za co nejvíce provedených měření.
já to teď dělám takhle. Mám doma připravený bubler na další kolo. Takže mi v něm zatim bublá voda. Vodu pak naliju do flašky dám tam hnojivo podle navodu a ještě tam dávam 1 ml h2o2 na 2litry vody. Vždy když zaleju, tak flašku zavřu ať o2 neuniká. Na všech zavřenejch flaškách je vidět jak se drří kyslík na stěnách. Co se další ürody týče, koupim kořenovej a květovej stymulátor.
Saluh-provedl jsi správný test pochopil jsi o co jde
No a ostatní toho zase moc nepředvedli
Takže po měření digitálním PHmetrem jsem naměřil tyto hodnoty: GROW-3,65
BLOOM-3,75
MICRO-6,46
Vzhledem ktom,že jsem pokus opakoval ještě u dvou kámošů a hodnoty hlavně u složky Grow se rapidně rozcházely u jednoho z nich jsem dokonce naměřil Grow-2,75 což už se mi zdá sakra kyselý
takže bych uvítal další měřící pokusy!!!!
a taky by bylo dobré kdyby jste zkusili do desti litrů vody namíchat růstovou fázi hnojiv podle tabulek od výrobce-pak změřit EC hodnotu a hodit to sem!!!
taky hnojim advanced hydro, a s rustovou fazi sem to trochu prehnal... ted mam kytky 140cm, ani nevim, co s tim. ale, sem v asi 5 tejdnu v kvetovy fazi, a palice se mi zdaj furt maly. maj tak 3, 3.5cm vrcholovky. takze by me zajimalo, esli je to normalni. kdo vi, necht prosim odpovi.
Jo a nechápu, proč měříte PH koncentrátu??? Měřte PH naředěnýho hnojiva ne? Pak si teprve můžete udělat obrázeq, jakej to má asi wliw na půdu/roztok... jestli to nezapomenu , tak to zkusim taky změřit. Jo a jakou kyselinu a kde koupit, pokud chci zakyselit půdu?
Takovej dotaz...co kdybych chtěl kytky podržet ve vegetativní fázi ještě trochu dýl, ale trochu ji přibrzdit v růstu? Stačí vysadit nebo omezit GROW přísadu? Jo, a jedna věc mi u těchhle hnojiv není jasná. Kdesi sem četl, že do bubbler roztoku se má dávat jen 33% předepsané koncentrace. Platí to i tady, nebo tam mám střílet předepsané dávky?