Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teďka sem si šel zasadit malé políčko jen tak na zkoušku.Kopu kopu a najednou mně něco začne strašně kousat,podívám se na nohu a lezou mi tam mravenci a štípou mně!!!!Tak sem šel hledat další.Našel sem dobře zasluněný a hlavně od nikud vidět kopu,kopu a najednou začnou zezemě velký lesní mravenci(nejsem schizofrenik).A až napotřetí jsem vybral dobrý pole.
Myslim si že příroda je dost halucinogení.
kif: To právě ty malý prevíti s velkou oblibou dělaj - hlavně ty rezaví. A ještě si chovaj mšice jako ve Ferdovi Mravencovi. Potom už stačí jenom nájezd slimáků a je vystaráno A pokud kytičky ustojej přírodu, objeví se další zájemci (zloději nebo cajti)
2 graetar,kdyz si tam udelal nejaky chybi tak neni nic lehciho nez tu zpravu zeditovat(ta mala ikonka pod kazdym vzkazem u ktery je napsano edit)
no a k tem mravencum, kdyz uz si tam to mraveniste postavej tak to je vazne problem, se kterym ti nepomuzu, na to uz snad plati vazne jen ten mravenecnik
No, právě že je nežerou. Vsaďte na berušky. Normální beruška, a nadělá mezi mšicema paseku. Hlavně larvy - vypadaj sice pěkně hnusně (a navíc si je občas lidi pletou s mandelinkama), ale jsou nesmírně užitečný.
A když to nezabere, tak Methiadon, nebo jak se ten sráč jmenuje... Bohužel, je to pěkně hnusná chemie.