Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » co si myslíte o mravencích či jiné havěti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Teďka sem si šel zasadit malé políčko jen tak na zkoušku.Kopu kopu a najednou mně něco začne strašně kousat,podívám se na nohu a lezou mi tam mravenci a štípou mně!!!!Tak sem šel hledat další.Našel sem dobře zasluněný a hlavně od nikud vidět kopu,kopu a najednou začnou zezemě velký lesní mravenci(nejsem schizofrenik).A až napotřetí jsem vybral dobrý pole.
Myslim si že příroda je dost halucinogení.

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 08-04-2002 v 11:10 AM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

??? Příspěvek č. 2

musíš lapnot traktor, zorat dva hektary a pak se uvidí kde ty mravenci nejsou. Potom si tam můžeš vklidu stoupnout a sázet.

Pravda je ta , že mravenců je hodně, tzn hodně šukají

Zkus si pořídit mravenečníka z Botswany, to bys mně vystaráno...... ten je žere !!!

zdar Aloo

Old Post 08-04-2002 v 11:17 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Zdraví [mravenci] Příspěvek č. 3

no to by me taky zajimalo. Vadi za mam na kousku policka jednu malou osadu zrzavejch mravenců? ja jenom jestli treba nazerou korinky nebo tag neco...

foosball

Old Post 08-04-2002 v 12:26 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avitas
Stálý Člen

Karma uživatele Avitas - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mravenci jsou snad dobrý v medu, nebo v karamelu ale nevím, osobní zkušenosti s tím nemám.

Old Post 08-04-2002 v 12:33 PM
Avitas je offline   Profil uživatele Avitas   Find more posts by Avitas   Foto galerie člena Avitas   Click here to Send Avitas a Private Message   Add Avitas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

co mam zkusenosti s pestovanim kaktusu tak jsou mravenci neskodni do te doby nez si udelaj mraveniste z korenovyho systemu, tot vse

Old Post 08-04-2002 v 23:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

kif: To právě ty malý prevíti s velkou oblibou dělaj - hlavně ty rezaví. A ještě si chovaj mšice jako ve Ferdovi Mravencovi. Potom už stačí jenom nájezd slimáků a je vystaráno A pokud kytičky ustojej přírodu, objeví se další zájemci (zloději nebo cajti)

Na kolik dneska vyjde takovej mravenečník?

Milujte se a množte se!

Old Post 10-04-2002 v 09:27 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Uff, takovejch pravopisnejch chyb - to jsem tomu zase dal zabrat!

Milujte se a množte se!

Old Post 10-04-2002 v 09:29 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

2 graetar,kdyz si tam udelal nejaky chybi tak neni nic lehciho nez tu zpravu zeditovat(ta mala ikonka pod kazdym vzkazem u ktery je napsano edit)
no a k tem mravencum, kdyz uz si tam to mraveniste postavej tak to je vazne problem, se kterym ti nepomuzu, na to uz snad plati vazne jen ten mravenecnik

Old Post 10-04-2002 v 19:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Díky, editního tlačítka jsem si nevšimnul

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 10:59 AM
bobek bobson
Nový Člen

Karma uživatele bobek bobson - 23% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 10

Měl jsem jednou na kytce červený mravence a zároveň i mšice a přpadlo mi jak kdyby je žrali. Ale jinak žádnou škodu nedělali.

Old Post 11-04-2002 v 11:10 AM
bobek bobson je offline   Profil uživatele bobek bobson   Find more posts by bobek bobson   Foto galerie člena bobek bobson   Click here to Send bobek bobson a Private Message   Add bobek bobson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

No, právě že je nežerou. Vsaďte na berušky. Normální beruška, a nadělá mezi mšicema paseku. Hlavně larvy - vypadaj sice pěkně hnusně (a navíc si je občas lidi pletou s mandelinkama), ale jsou nesmírně užitečný.
A když to nezabere, tak Methiadon, nebo jak se ten sráč jmenuje... Bohužel, je to pěkně hnusná chemie.

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 14:31 PM
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

odpověď Aloo Příspěvek č. 12

Traktor ma můj děda ale což já ty mrňávý sviňe nesnášim!!!!!!!!!!!!!

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 12-04-2002 v 10:49 AM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás