Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
obsazení 4xeuforia
6x belladona
2xmaroc
1xchronik
světlo zatim 2x23W usporky pote po presazení do konecné bedny 400WSylvania HPS Grolux v COOLTUBE ve vetracím okruhu sile 150m3\hod
cirkulace vzduchu 125mm prumer 220V vetrák 140m3\Hod dela dobrej vitr
pritah cerstvého vzduchu viz foto dole!2x pc vetrak
odtah vetsi ps vetrak plus cool tuba
hnojiva:plagron na russt na kvet ,phytamin,vuxxal ,final solution,atami pk13\14
samozdřejmost je i zvlhčovačka
cest všeci jpt:hlina je z obi običejná ..přesně nevík jakaá
leosag:jako ze seminek jsem je nechaval pod usporkama v pripravnem boxiku zatim jsou malinké ale uz budou rust pod 400W sodikem
ac chybama se clovek uči ja se taky porad učim novym vecem
Zdravím tě aero.
koukám,že máš rozjeto.
no ta obyč zemina není nic moc,hlídej si parazity,no a asi nebude ani nějak extra vzdušná. Chtělo to prosypat alespoň perlitem.
Já bych to neuměl zalévat,protože z toho se ti udělá bahno,třebas že i na povrchu bude osychat.
simore ahoj hlidam si to nechtelo se mi kupovat substrat od plagronu zatim zadni paraziti nejsou ,nejake postriky kdyby nahodou tak mam
a perlit tam je i keramzit ale ne na povrchu je spise u spod
peace and grow xD
cau,mno nevim estli bude ten maroc to prave orechove do skrine,pisou u nej ze se nedoporucuje pro indoor,ale treba prekvapi.Kazdopadne drzim palce at to vyjde,venku se mi velice osvedcil.
stala se mi neprijemna vec.......kyticky to nerozdychali.....ale uz je nahrada co nedrive dodam fotky
obsazensvo se znemilo na :
GWSxWR ---diky však ty víš
Belladona -f1
papaya -F2
skank 1 f1
AFghani 1 F1
hlina plagron royalty mix
hnojky plagron rust kvet
atami PK1314
phitamin
AH fS
prostor sem take vymenil a to na kumbál z predchozího kola
kytičky vylezli pred 3dnama na povrch a libuji se na sluničku o sile 400W a spořivkou 125W
vlhkost maji 70-80procent
peace "!!