Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ciao lidi chtěl bych něco podobného jako je tohle http://www.udopea.de/product_info.p...ate_banner_id/6[/url]
A chci od vás pár rad.. jsem začátečník ale už jsem o tom něco přečetl a zkouknul pár videí a chci sehnat nějakej komplet.. můžete popřípadě doporučit nějaký jiný komlety. A taky bych se chtěl zeptat jakou tipujete sklizeň z tohohle boxu...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od Mr. Figaro podle mě je to předražený, kdyby si se snažil, tak seženeš včechno,,, sice zvlášt, ale za to levněji... mno dělej jak chceš
No jasně že to nebudu objednávat za 800,-euro.. jenom chci slyšet názory na ten komplet..