Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, teď sem objevil poslední 3 paličky z minulýho testovního growu šlehl si 2 šloučky a působí to na mě dost značně
Nyní tedy to rozjíždím na ostro akorát sem Bílou vdovu poslal na střídačku a nechal sem v poli 4 semínka Sensi Star Semínka sou z Vídně z jednoho shopu, Od Paradise Seeds 5 semínek mě stálo 75Eur...
- na vyklíčení sem dal 4 semínka a všechny vyklíčily takže radost a u jednoho semínka mě vyběhly 2 klíčky... vše uvidíte na fotodokumentací
Čaute, dneska sem dolaďoval hadici ke zvlhčovačce a konečně už tam nic nemusím takže už se jen pilně věnovat kytinkám, začínaj se klubat holky za tři dny je pudu omrknout, pozdravit a zas hodím info....
2. den po zasazení ; 18/6 ; teplota 19C ; vlhkost cca 40%
tak teplota se pohybuje 18C - 19C, vůbec ta úsporka nehřeje, doufám že to kýtím moc vadit nebude...
to je zajimavý tadyk ta na růst hřeje míň než jedna na květ, ve středu ještě snížím otačky ventilátoru a uvidím co teplota, ale řek bych že velká změna nebude... no jak sem říkal ve středu to du omrknout a nahlásím jak to vypadá
zdravím, tak po týdnu sem to šel omrknout a 3 holčiny pošli nevím pod jakým důsledkem, ale připadalo mi to jak kdyby ošetřovatelé zapoměli zalít a nechaali uschnout
No nic su sz toho smutnej ale nahradím to jedním semínkem Skywalker ( blueberry/mazar) jedním semínkem Chronik a možnám přihodím ještě jedno Noname, ale to ještě nevím...
konečně sem si pořídil roztoky k phmetru, a teď mi stačí sehnat destilku a začnu měřit aj Ph
tak a tadyk přikládám nafocený 2 kytinky co to přežily, jenom bych k nim dodal že tyhle 2 tak sou z jednýho semínka...
další navštěvu plánuju hned po vyklíčení takžed ty 3 dny až ten týden a přinesu new info...
teplota se pohybuje kolem 18-20C a vlhkost do těch 40%, zapomněl sem snížit otačky ventilátoru, to udělám při další návštěvě .... zatím nashulenou
vlhkost aj ja mam problem ale kde mas taku pecku a taky odtah furt je problem to dvihnuut...ale ani v maroku alebo pakistane neni furt 70perc....hahahahhah
mas recht to asi neni, ale zase kytka roste treba od dubna a jeste k tomu venku, a tam je vlhkost daleko vyssi nez nejakech 40% navic do nich nezhnou ze triceti cm vybojky..
vlhkost už řeším, zjistil sem že většinamlhoviny ze zvlhčoivačky uniká jinam než dovnitř do skříně, nyní už pořešeno a vlhkost se bude udržovat na těch 60-70%
faqer: nojo su moc zvědavej jaký paldy ztoho vypěstím, a hlavně na ty účinky počítám že si ji taky oblíbím sensi sem hulil jenom jednou a to byl kamošův venčour, můžu říct že hodně dobrej zážitek
Zdravíčko, ve čtvrtek sem to šel zčeknout a zasadit dalží dva výrustky...
Boj o zařazení do skříně vyhrál Skywalker a NOname (semínko z hydra) jelikož tito účastníci vyklíčily a chronik se na to asik vys... teď už sou v hlíně.. Noname budu nazývat Břitník
Obě Sensi star 9. den po zasazení 18/6
Skywalker/Břitník ti sou čerstvě zasezeni ( dnes, tedy sobota jsou tedy 2.den po zasazení) 18/6
Teplota se porát pohybuje 18-21C, vlhkost těch 60-70%
Rozmístění : levá strana Sensi star
pravá strana horek břitník
dolek skywalker
jeden dotaz... jak se dá útrobí zvlhčovačky zbavit od vod. kamene???
ach jo včera se posralo co mohlo snad přijdu, otevřu, a je mi divný že nevalí zvlhčovačka, a takly že je po ní ošetřovatel trošku zaváhal a myslím že to nebylo poprvý a zapoměl doplnit vodu a stalo se to co se stalo taky kvůli tomu nepřežil Skywalker proč mám takou smůlu...
no aspoŇ že těm dvoum Sensi se daří dobře, mají 3 patra 4tý sem zaštipl, doufám že sem trefil fin
teď váhám esli mám naklíčit další semínka abych pak vyplnil prostor nebo tam nechat jenom ty 3 a zaštipovat a potahat to...
nyní sem tedy naordinoval minimálně 2xdenně postřik, aby tam byla nějaká ta vlhkost... trochu sem do toho namíchal phytamin... ve čtvrtek du opět zkontrolovat a začnu asik už přidávat aj hnojku - jen těm dvoum sensi
teplota furt stejná okolo 20C/ a vlhkost bez zvlhčovačky se drží na těch 40%, doufám že to bez ní nějak zvládnu
Zdravíčko, pořát mě zlobí ta vlhkost, teďka v tejdnu musím pořídit jinou zvlhčovačku, páč je tam jenom 30% a kytičky nevypadaj zle ale potřebujou víc
konečně sem zkalibroval Ph metr a při příští návště už budu měřit
Sensi maj 19 dní růstu, namíchal sem slabej rozprach phytaminu, a ordinuju jim malou dávku hnojky na růst...
minule sem je zaštipoval ale ještě to zatím není znát esli se mi povedla fimka, a ještě jedna vypadá dost jak smuteční vrba
Břitník má 10 dní růstu, zalívám jenom vodou
v dalším květníku je pár semínek asik 4 jednoho noname z lampy paličky, takže počítam že se pak objeví nějakej ten samec