Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo určitě to de ja sem dneska zkousel podle Pindulinky a nemel sem moc ledu tak sem tam napral snih a vysledek je hodně vklidu pěkně černej hašík a ted se na něj zrovna chystam!!určitě zkus
podla toho co som cital nejde ani tak o ten lad a sneh ale o to udrzat teplotu pod 4 stupne. tak ak to budes robit vonku kde je chlad tak nepotrebujes ani sneh. kristaly su krehke a rozpadaju sa na mensie casti a co je hlavne oddeluju sa od zeleniny pri teplote pod styri st.c. tak preto ten lad
Původní příspěvek od Smoked ja sem dneska zkousel sem tam napral snih a vysledek je hodně vklidu pěkně černej hašík
aby nebyl pekne cernej, kdyz si vezmes jaky sracky dneska padaj z nebes osobne bych volil spise led...jak uz tu nekdo psal podstatny je teplota pod 4 stupně...peace a at se podari......
EDIT: abychom se vyhli rozvijejici se diskuzi me chyby tak opravuji
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Původní příspěvek od Nesss
kdyz si vezmes jaky sracky dneska padaj z nebes
a myslis ze chlor a ine sracky vo vode su viac v pohode? ked je cisty sneh, nepochcaty od psa , najlepsie niekde z Tatier, je to v pohode...
ked ti na rastlinu prsi, tiez ti to nevadi
tak uz cakam na usadenie na dne flase trochu bol problem voda bola stale brutalne studena ale ten sneh sa velmi nechcel rozpustat nakonci som tam prilial trochec teplej vody a bolo potom pridam foto produktu
Původní příspěvek od danihel
a myslis ze chlor a ine sracky vo vode su viac v pohode? ked je cisty sneh, nepochcaty od psa , najlepsie niekde z Tatier, je to v pohode...
ked ti na rastlinu prsi, tiez ti to nevadi
mame vodu ze studne woe.... ale vis jak ono je opravdu jedno z ceho se to dela....hlavne kdyz vysledek stoji za to.....
at se dari....
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Původní příspěvek od eso rimmer
2 - naplnime 1 kybel do 3/4 studenou vodou dame led a nechame vychladit at ma voda 4oC pak dochazi k oddelovani krystalu od materialu.