Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vypadá to na obyčejné mšice. Něco málo co a jak ZDE. Já osobně jsem je vyhubil přípravkem SUMITHION SUPER, ale je to hnusná chemka:bléé: Každopádně to zabije uplně všechno, jelikož se jedná o dotykový jed
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
No muzou to byt molice nebo svine.mas jich tam pozehnane!!.mam osvedceny OMITE je to chemka sice a jeste pridavam DARINU 4-myslim .poradne kazdou kytku zespodu postrikat.snad se zbavis.po tydnu kdyz mi tam zustanou tak znovu opakuji ale jinym sracem.preju uspech pri niceni
trucker ale nezabudaj ze cim viac chemie na ne, tym viac chemie v nich...
skus nejaku setriacu metodu, osprchovat ich a skrinku vystriekaj alebo umy dacim a potom nechaj vyvetrat....
len tak mimochodom mame tu na groweri cas o hodinu dopredu
hele taky mi tedka zacali tyhle svine lizt v pestirne, tak dej echo jak si je odtranil. ja sem zatim jen vzal hadrik a z tech vetvicek kde byli sem je odtsranil a vyluxoval sem komplet pestirnu. mel sem tam dole hozeny listi z castyho protrhavani a nejspi se usadili v tom, tak sem to vycistil a uvidim. mam ke konci sklizne tak zadnou chemku davat nebudu