Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vypadá to dobře, jen mi přijdou takový řídký a vytáhlý, u 125 W je dobrý je dávat co nejblíž ke světlu, můžeš klidně i na 5 cm od lampy, pokud ti teda přímo pod lampou fouká větrák, ono je to nespálí....já je vždycky podkládám...
Jojo díkec za rady, snažim se to držet co nejblíž, ale nevim proč se to tak táhne za světlem, ještě to asi jednou zaštípnu sinak to nebude mít žádný větve
nevim až podle toho kolik to vyroste, ale budu ještě jenou štípat je to z těch semen ňáký řídký tak aby to mělo větve. Stejnak počítám že budu muset dát ňákou síť abych to trochu porovnal k lampě
-->>avonex: přesně tak stínidlo (domácí výroba, leštěnej nerez) i lampa je napevno a kytiny podkládám jak se to hodí, co mám poruce, aby to bylo tak akorát conejblíž
No tak mi napadlo že čo keby si tie kvetináče dal bližšie ku mriežke, tým by sa mohlo docieliť to, že by si mohol lepšie využiť plochu mriežky hornou (dlhšou) časťou rastliny... viac hmoty by si zaplietol
jasné a prepol by som...
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG