Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo koncem dubna, to je nejlepsi doba, ale jest-li mate moznost doma predpestovavat, tak uz muzete zacit tak kolem 25.3. a pak pekne mesic doma koukat na ty svoje poklady, muzete si s nimi povidat a obdivovat nove listečky a patra.
No já to nevydržel, pod zářivkama už rostou. Pak do skleníčku s kaktusama a ven. Aspoň budou velký. No ale ty hlavní seminka doufám ještě přijdou.
Zdar.
Jo, jo taky bych už sázel.....Ale je tak hnusně a v noci
mrzne. Předloni, to bylo klima. Sadil jsem ven od semínek
už v polovině února a 3. března to vyrostlo a všechny tyto kytky mi zůstaly a vyrostly pěkně obrovité. Ale koncem srpna mi je všechny nějaký zmrd ukrad.....
Sakra, clapi, uz to vypada dost cool. Leze na me jaro - takovej divnej pocit... PROSTE TEPLO!!! V dobe, kdy jsem tenhle thread zakladal by to bylo riskatni, ale ja uz bych do toho sel. Vcera jsem se nsral a dal klicit asi 20 seminek. AAAAAA! :-))))))
Já už jsem to nevydržel...dvě kytky už mám venku,jsou asi tak už 10 čísel vysoký,vypadaj celkem k světu....většinu semínek už jsem dal klíčit.....je to TADY!!!!!!!!!
Trochu jsem se unahlil. Ted ma tyden prset - tak nevim. Myslim, ze stale plati pravidlo o prvnim maji. I kdyz ted to byl fuckt odvar co se tyce slunicka. Skoda :-(
Předpěstování za oknem je sice fajn věc, ale kytičky zbytečně zchoulostiví. Já sázim začátkem dubna a rovnou ven. Udělam si takovej záhonek se sazeničkama a ty pak rozsazuju. Ze začátku rostou sice pomalejc, ale aspoň zesílí a přes léto si to bohatě vynahraděj.