Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mozno ze tie semena maju zlu klicivost, preto ta cena, alebo maju nejaku chybu (hermousi), alebo ved skuste a potom sa zisti co su to za seeds. Mozno ze su OK, ale ja som tiez vyuzil akciu v jednej seedbanke na jednu odrodu a bohuzial semena nepoklicili.
no ja si myslím, že je to nejaká akcia, prípadne ako písal wasco
tak možno, že sú tie semená nejaké vadné(zlá klíčivosť,pomer - samec/samica...atd).Každopádne by to stálo za skúšku.
PS:Ak bude nejaké to zvyšné euro tak idem do toho.
replay:no neviem sem tam davaju take akcie a to pomec samec/samica sa mi zdá nejaká blbosť pokial to nieje feminizované...tak ovplivňuješ pohlavie z časti ty a pochybujem že by im tých pár euro stalo zato aby si pokazili meno firmy
Já nemyslim že by se takhle zbavovali nekvality ale si vemte jak dobrá to je reklama...Tenhle thread už je v RSS nejoblíbenějších kanálech takže o tý akci se u nás dozví lidí dost a pak dyž už něco obědnávám tak toho přece vezmu víc třeba pro kámoše nebo tak..
Podle mne sou 2 moznosti budto sou uz stary a nebo jich nakoupili ranec a zanedlouho konci jejich trvanlivost dana vyrobcem a chtej se jich proste co nejrychlejc zbavit