Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je moje první chvála, kterou jsme vypěstovali s kamarádem na Vysočině.
Druh je no name.
Doma mi v pařeništi vyrostlo z 10 semínek 6 rostlinek. Vysadili jsme je do lesa za padlý strom, kde svítilo celkem dost sluníčka. Uchytili se 4 rostlinky, které rostly asi dva týdny v odříznutých petláhvích, kde měli pěkně teplo, vlhko a ještě ochranu proti zvířatům.
Rostliny nebyly zařezávané. Byly zalévané a jednou hnojené husím trusem.
Ze 4 rostlin byl 1 samec, kterého jsme včas odstranili. A tak nám na políčku rostly tři "krásky" dokud jsme je nesklidili.
Jediný nalezený škůdce byly nějaké velké housenky, kterých tam bylo asi pět a okousávaly listy (byly zalezlé uvnitř paliček).
Jiný kamarád měl vysazenou tu samou odrůdu a po dvou týdnech od naší sklizně mu palice nádherně zčervenaly, ale ztratily zase na vůni.
Výsledek: příjemné hulení, které nekouše skoro vůbec v krku a celkem zhuluje (ale je toho třeba trošku víc) a to nejhezčí - nádherně voní a to velmi silně (když jsem paličky sušil, celý pokoj byl přímo nasáklý sladkou vůní ...)
máš to fajnový, hezký kytíz...chtěl sem se zeptat, osvědčil se husí trus? popravdě zkoušel sem jen slepičince a v poho, třeba sou husy lepčí :-)určitě to příští sezonu zkusim
400w: husičince se osvědčili, ale já je použil jenom proto, že babička je chová a slepice nemá , ale slyšel jsem že je to podobný ... ale nevim, zase husa je "vodní" pták ale když to žere to samí tak je to asi jedno
Hezké, ale chtel jsem se zeptat zda jste nejak resili stavajici ( lesni ) zeminu? Upravovali jste ji nejak, Ph treba? Jo a k otazce slepicince x husince odpovidam HOVNO jako HOVNO
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.