Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím chlapci(muži) a děvčata(ženy), asi jsem vůl,ale nemůžu na to přijít ať zvolím jakoukoliv složku(např.indoor pěstování) ukáží se mi pouze max.3 stránky témat? kde si to mám nastavit,aby se mi zobrazily i starší příspěvky?děkuju
Tři stránky sou tam dycky, v případě, že tam je stránek víc si klikni na jednoduchou šipku doprava (přesun na další stránku)nebo dvojitou šipku doprava (přesun na konec).
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
tak zas takovej vůl snad nejsem...jde o to, že se mi u sekce idoor pěstování zobrazí 4025 témat,ale na těch třech stránkách jich je jen kolem 50...tak v čem je chyba...??víc stránek tam není...
chtěl jsem indoor pěstování,ale to jest jedno prostě kolabs..u outdoor galerie mě to ukáže poslední stránku 6 dál nic a u idoor galerie 5...tak to mě poser..nemůžu mít někde něco blbě nastavenýho?