Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec ..mam problem.. mam nft 100l, na 2 kostkach rookwolu se mi uhnizdila (nějaka zelena) nejspis řasa.. dve rostliny totalne zakrsly na 10cm ale neposly.. casem se mi zda ze i ostatni kostky snad zacinaji povrchove chytat.. ale je 3tydny do sklizne tak si myslim ze to nebude mit vliv.. ale i presto me zajima co vy na to..?? vodu menim po čtrnacti dnech ,ph v norme.. ec taky.. kostky jsem ale nicim nezakryval.. tak nevim?? .dik placka
Jasný, vlastně sis odpověděl sám, celej kořenovej systém (včetně těch kostek) musí bejt potmě, jinak ti na tom porostou zmíněný řasy. Zkus taky použít peroxid viz FAQ