Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growery
Chci se s vami podelit o muj 1st indoor,ktery prave jede asi 10 dnu.
GENETIKA jedu ze seminek, v bedne mam 3x Shaman hybrid,2xEarly misty ( thx Scotty Cameron ) a 3x noname
SVETLO 7Ow son-t (thx Zamite)
SKRIN VxSxH 90x30x25 takze fakt mikropestovani a dik johnymu za pomoc se stavbou
CHLAZENI 12cm 90m3 odtah,pritah pasivni,ofuk vybojky 8cm
TEPLOTA za svetla okolo 27stupnu C za tmy 20 stupnu
steny mam polepene reflexni folii z growshop,na hnojeni mam na rust AB extrakt a Kristalon,na kvet zatim nic..snad jsem na nic nezapomnel
a fotky az zitra
ja som chcel ist do 70watt ale neviem ci daco pod tym vypestujem
co?ci sa OPLATI OKOLO TOHO motat ? aby som mal vynos ako zo 70-ky
ako zaciatocnik nechcem ist hned do 250-ky cooltuby atd...
rast asi 4x15watt flora a kvet 70w sodik....daco vypestujem?
ja jsem 7O w zvolil kvuli malemu prostoru, kvuli tomu, ze jsem zacatecnik a kvuli male spotrebe. Nedelam si iluze o velke sklizni,pestuju pro zabavu..myslim, ze se da ze 7O vytriskat 40-50 gramu, ale to nebude muj pripad..ale na groweru je par peknych 7OW indooru, kde ty kytky vypadaj fakt dobre(ted si vzpomenu jen na konupka a na jirku.p)