Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednu otazku...ak v skrini 110x50x60 by som dal cooltube cca 10cm pod vrh skrine na pevno a by som posuval cca 3X rastliny???resp ich posunul dole za vegetaciu asi 3x ???
čau, tohle jsem měl taky v plánu, posouvat kytky a světlo na pevno, ale teď když si představím ty komplikace, tak jsem rád že jsem to nechal při starým (přítahy, zvlhčovač atd..) ale je to tvoje věc, ať se daří
dotazz: 70watt sodik bez cooltuby pestovanie nie scrog .idem zo semena...pri akej minimalnej vyske to zvladnem???? 70cm? neupecem to??/ semeno super skunk myslim...?alebo ak to budem krutit a zastipovat tak to zvladnem?
pojde len soda na zaciatok 70w
mam aj metal halid 70w komplet v lampe ale neslape mi na sodovom predradniku....problem...asi zozenem predradnik na MH a bude matka aby som mal v lete rezy na balkon
záleží na tom jak hluboko je máš v té zemi...
a mi třeba semínka co jsem dal do vody nechtěly vyklíčit ... jenom na vatě nebo rovnou do hliny... co jsem zatim zkoušel..