Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,to je moj 1. grow,prikladam foto. Na jednej rastline sa mi konce, tie cepele, vysusuju a krutia. Na dalsej konce schnu,mozno to iste??? + foto odstrihnutych listov,chorych???Dik za kazdu radu
No tak!.. trochu se o tom rozepis, vypada to zajimave, ale nereknu ti..
Jaky pouzivas hnojky, substrat, klony atd. ??. PM pak smazu nebo doplnim
EDIT
a vlastne i wataz vybojky ci mas nejakou spesl zarifku ?
jo a vypada to pekne .. Mimochodem k tem listum.. pokud ti rostou nove a pekne listecky , tak bud f klidu.. .. bych rekl, ze trochu vic hnojiva.. Me to udelaly holky, kdyz jsem pod ne dal vermikompost a zalil roztokem s EC 0.8 a taky ne vsechny..
Tak je to v plagrone growmix(tusim),hnojim root neco na dobre korene+phytamine,(nechyba dusik?),+ na kvet dalsie hnojky,ozaj kedy prepnut nevite? 160m vyska priestoru,Whiterussian,Hashberry.........400w,cooltube,1m2,nove rastu vacsinou v poho,len na jednej sa mi zdaju moc svetle(pomaly do zlta,ale ne moc.....) A co to otocenie vybojky? Mala by byt opacne,ale zistil som to az ked som mal namontovany ufo a uz to tam zavadza.Nebude mensi vynos? Skusim to vyssie otocit,ked mi to dovoli vzduch. potrubie? Inac dik za kazdu radu.
Podle ty nekvalitní fotky se to dost blbě posuzuje, nemáš tam nějaký škůdce? Tysis mohl přinést i s řezama... jinak mě napadá ještě problém s vápníkem (Ca).
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Tak som si to zbezne pozrel,ale nevim. Snad nedostatek dusiku a mozno moc vapniku(mam dost tvrdu vodu). Ale inac rastu dost rychlo. Dalsia haluz je,ze som si nechal oblecenie pod vyvodom z ventilacie a kukam a na veciach taky poprasok jak popol alebo tak,jemne biele ciastocky,ale plesen som vnutri nenasiel.
nedostatek dusíku ani náhodou jestli to je v kvalitním substrátu. Ještě bys to víc spálil. Dusíku by v tomhle substrátu mohli mít málo až tak za 5 - 6 týdnu po zasazení.
Zdarec,davam foto chorych listov,co to je???Zltnutie medzi zilkami? +Foto hnojky. Mozem pri raste davat k root stimulatoru a phytaminu aj grow/bloom excellarator? Lebo tam mi manik napisal ze sa to dava pri kvete? A co tie listy? Malo K,alebo co? Dik za vase nazory a postrehy.Ozaj mozem to otvarat v noci pri raste,ne?Diky.
Tie hnojky: Rast - Root stimulator,phytamine
Kvet - Alga bloom,PK 13-14,Growth/bloom excellerator
Otazka znie ci mozem pouzivat ten growth/bloom exc. aj pri raste,lebo manik z growshopu mi tam napisal ze na kvet.
A zabudol som. Kedy prepnut? Vyska dostupneho priestoru cca 170 cm,cisteho tak 150 cm. Ked som ich doniesol mali asi 2,5 tyzdna,teraz uz im ide na 30 den. Este by som ich chcel raz zastrihnut,bo fim moc nevysla.Mozem? A z coho su chore,co im chyba?Pomooooc.
prepni, az uznas za vhodne, pocitej, ze ti to jeste tak o 1/3 vyroste a polozi zaklady na tvorbu kweteni.. Pokud budes mit vysoko lampu, tak se ti potahnou jeste vic.. pokud jsi na rustu tak muzes pouzit Fim, ale na kwetu uz by jsi si nepomohl..
growth/bloom axc, je jen na kwet, posiluje imunitu a podporuje tvorbu kwetu, leci skody atd.. newim, jak by jsi to zuzitkoval NA rustu, kup si treba phytamin, kterej muzes aplikovat i postrikem, cetl jsem a wim, ze ho pouzivas.. Nebo AHcka G,B,M, jsou jak na rust, tak na kwet
mimochodem, zloutnuti mi zpusobovalo ph vody nad 7, coz mam doma.. po upravach ph vody mi nic nezloutne.. to je ode mne vse.. pýs
Ph upravujem na 6,6 cca. Mam dost tvrdu vodu,nemoze to byt ze je malo drasliku,z dovodu ze je vela vapniku? Len dufam ze to neni nejaka choroba,zatial som tam nenasiel nic co by tomu nasvadsovalo.
Myslim ze pH 6,5 bude v pohode. Co ten growth/bloom ex.? Je to aj na rast? Zastrihovat uz nebudem. Co to zltnutie medzi zilkami? Nikdo nevi? A poloha tej vybojky?