Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takhle to vypadá z boku. myslím, že tyhle kyblíky mnozí znáte. Ten hnědý se koupí na Minské v Brně v Moravoplastu (nebo jak se ta prodejna jmenuje) a ten průsvitný je od nějaké barvy. Mají objem kolem 25-35 litrů. Protože je květináč průsvitný, je vidět, jak je vysoko to falešné dno. Je dobré ten květináč něčím vystlat proti světlu, protože voda v něm zelená. Já sám jsem tam dal kolem stěn igelitový pytel od zahradnického substrátu jako zábranu proti světlu.
jak v tom vypadá kytka. Je trochu řídká. Myslím, že je to tím, že je to focené v polovině srpna a že byl studený rok a že ta kytka je nějaký noname. Jak říká můj kamarád je to čech-čech (v Česku už bůhvíkolikátá generace).
Všechno je to Novodur, aby se to dalo lepit lepidlem na Novodur. Takže trubky se koupí v domácích potřebách nebo jak se to jmenuje a ta deska podle toho, kde bydlíš. V Brně se to dá koupit u firmy TUPLEX CZ, s.r.o., Videňská 113, tel.: 43234127,
mail: tuplex@mbox.inet.cz
Možná, že ta firma má pobočky i jinde. Plocha 2 m2 mě stály i s nastříháním 680,- Kč (je z toho asi 12 kusů).
Tam ti to i nastříhají na čtverečky a do kolečka to nastříháš ručníma nůžkama na plech (jde to blbě ale jde) a zbytek zarovnáš pilníkem.
Ten Novodur je měkčený a tlustý tak 3 mm. Neměkčený Novodur je trochu dražší a stačil by i 2,5 mm tloušťky.
Na ty díry se koupí v železářství takové vykružovadlo na ruční vrtačku. Oni ti poradí, když jim řekneš co chceš dělat. Používá se to na velké díry do dřeva.
Díky Livo ale nějak jsem tu radu minul.
Ale najdu si to.
No to hnojivo jsem tam nedával, protože jsem buď měl ten zahradnický substrát prvním rokem a považoval jsem jej za plný živin nebo jsem tam do každého zhrabal kupu kravského hnoje (našel jsem vyschlý koláč kravského nebo jakého hnoje v jednom soudku v zahradnictví, tak jsem to tam nasypal). Protože ten substrát chci ale používat pořád, počítám s tím, že v dalších letech budu dávat do vody normální dávku hnojiva jako při hydroponii. Co si o tom myslíš?
Jestli, tak ať nějaký editor tu první fotku smaže. Ty určitě budeš vědět jak to zařídit. Díky.
Stydím se.
Jo a nakonec to kytí nedopadlo tak špatně. Kdo zkusil vzorek, tak si nestěžoval a málo toho taky nebylo. Akorát jsem nebyl v září 2001 doma a chytlo mi plíseň. Škoda.