Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem neco nafotil je to pres mobil ale kvuli malemu uploadu na grower to je foceno na horsi kvalitu.
1) SKRIN z petkoveho polystyrenu skladalo se to jednoduse drzi to pekne
2) SVETLO je 250w lampa na kvet coz jsem zjistil az docela pozde no co mam rizky co nevidet pujdou na kvet tak v tom nevidim problem nebo jo ?
3) PRITAH muj slavnej pritah normalne se za nej stydim :P musim to vyresit jinak ta dira je fakt hruza. Ale profukuje na LAMPU a hyba s kyti lehce.
4) Zaber z jinyho uhlu na pritah.
5) ODTAH je vyreseny tak ze jsem do stinidla udelal diru (viz. obr. 2) o prumeru me ALUFLEX trubky ktera je navedena na vetrak 180mm a tahne to z tama pryc.
6) HNOJKY mam zatim jen na rust a to atazyme nijak zvlast se v kvalite hnojiva jeste nevyznam a uz si ani nepamatuju proc jsem koupil zrovna tohle kazdopadne je to na rust takze je to OK.
PH je velice spatny, prvne jsem si myslel ze je to tim hnojivem, ale po testech jak vody s hnojivem tak samotne ciste vody a u nas sama voda ma kolem 7,1 takze hned ja bude pracovni den musim jit koupit neco na zasaditost PH.
Teplota pri zapnute lampe je kolem 25°C -28°C (30°C ale to jen tehdy kdyz je venku fakt horko), pri vypnute lampe tam teploty klesaji az ke 20°C.
Na teplomer ktery meri i vlhkost stale cekam ale jinak ve skrini mam zatim nadoby s vodou a zvlhcovacku takze si myslim ze nebude zadny problem ale kdo vi.
Kasparsi hnojit planuju nejpis AHckem jelikoz je to muj prvni grow tak to nemam odzkouseny kazdej rika ze se mu libi neco jineho ale ja pojedu nejspis to AHcko
Jasne ja mam celou skrin vylepenou bilou potravinarkou folii akorat na spodek uz jsem nemel nervy tak jsem tam supl alobal proste lepit tu folii sam je na hovno!
Jinak kdyz se podivate na ty kytky tak ten jeden Hashberry je trosicku nazloutlej nevim cim to muze byt zadni skudci tam nejsou jen me napada ze by to bylo to vysoke PH ale na to by reagovali i ostatni kyti ne ???
Chtěly by trošku napapat a vetší vlhkost, jestli jsou v substrátu tak si vezmou živiny z něj... jestli je to kokos tak to hned pohnoj 1/2 dávkou, vyhrab doma sáčky a přikrej jimi kytky, vytvoří se vlastní microklima a bude jim lip.