Ono
Stálý Člen
|
2SuperMan:
Ak majú rastlinky cca 70 - 80 % blizien hnedých, tak je to OK. Z toho určite niečo bude.
Durban Poison - ohlasy na túto odrodu sa líšia. Často je to aj podľa seedbanky, z ktorej pochádza. Napr. niektorí groweri, ktorí mali semienka od Nirvany, sa sťažovali na neskorú dobu kvitnutia, iní však nemali problém. Ako už niekto písal - u Nirvany je to skôr lotéria. Ale ja ju nemôžem hodnotiť, pretože od Nirvany som semienka ešte nemal.
Ja som mal DP od Dutch Passion. Išlo o nefeminizované semienka. Z 10 vyklíčilo 8, z toho boli 4 samci a 4 samice. Samci sa prejavili o dosť neskôr ako samice. Počas rastu som si uvedomil, s čím mám tú česť. Informácie o jeho obrovských rozmeroch sa mi potvrdili. Rastlinky rastú veľmi rýchlo a dokážu narásť do obrovských rozmerov, čo treba mať na mysli (hlavne v skleníku). Kvitnúť začali pomerne skoro (začiatkom augusta) a stihli v pohode dozrieť. 3 samice mali veľké, zato však redšie šišky. 1 samica mala o niečo menšie, ale neskutočne tvrdé (na sativu) šišky. Ako obvykle - pleseň spravila svoje, takže nejaká časť splesnivela (hlavne zvnútra šišiek!!!! - na to pozor!!!).
Smokereport - ani raz som neoľutoval, že som si túto odrodu zvolil. Je nenáročná na pestovanie, dokáže poskytnúť naozaj veľmi slušný výnos. Kvalita materiálu je tiež vynikajúca. Ak ho nenecháš prezrieť, tak ti dokáže navodiť veľmi príjemný high, ktorý si užiješ v spoločnosti, ale aj sám. Má krásnu vôňu a veľmi dobrú chuť. Rozhodne odporúčam.
|
Marihuana je dar.
|