Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se konečně odhodlal přidat svůj příspěvek o pěstováni..
předemmusím říct,že sem se snažil o co nejmenší náklady..skří jsem ztloukl z palubek.její šířka je 150cm(to aby se vešli na dýlku 120tky zařivky a ještě trošku místa navíc),60 do hloubky(na dvě 120cm dlouha korýtka) a 120 na výšku(aby kytičky měli dost místa).Mám čtyři zářivky 3*36w a 1*40w které jsou k sobě na pevno připojeny jakýmisi lištami v níž v každé je ložisko pro snadné zvedání(přes kladku viz foto..)
poprvé jsem zkoušel hlínu..zatím jedíná nejlepší sklizeň(něco kolem 100g).Podruhé jsem přestoupil na hydro v rokwoolu ale nějak sem to asi spálil nebo co.Teď zkouším kokosové rohože.snad to vyjde..
k hnojení používám general hydroponic..Hlídám jen Ph protože na Ec metr neny many.. Pak tám mám va větráčky z Pc(jeden saje druhej vyhání) a zatim jeden 12v větrák doauta na aspoň nějakou cirkulaci..
To je asi tak vše...držte palce...
pekne pekne a ja som sa nakoniec nechal ukecat na sodiky
a jak si riesil zapach?pozeram ze ziadnem pachac....
ja ma dve male 10cm matky a mam problem co stym smrdi to jak svina...
Mam tam jen ty uhlikovy filtry co se davaj do dygestoří..A k tomu vůni...Je to cytit jen když v bytě neni pohyb a stoji vzduch..Jinak je ta skřiň na všech stěnách přelepená igelitem,aby ten srad neutikal ven všema škvirama.Pak je 1cm.tlustý polistyren a pak ta bila folie...a docela to jde..
ja mam tiez take plato cierne s uhlikom do digestora ale este to musim vyriesit lebo mi to PC vetrak neprefukne ty tam mas to iste alebo take male kruhove su tie filtre este
ZeeGun to si trochu prehnal ze 2x400 este tak 2x250 by slo....
ale aj tak niekto chce usetrit ptero pouzije ziarivky alebo mensiu vataz kto by platil tu elektriku
to ti odpovie HURCO ked si precita ake hnojky pouziva
a keby si cital tak hned na zaciatku pise ze sa snazi o co najmensie naklady a vieco co by vyslo 2x250 alevo 400W + 2xcooltube?vetranie a ostatne uz ani nehovorim...
ale to neni tripmaga thread ale Hurca,tak proc by ti mel odpovidat ,priste cti poradne voe
Jinak to mas moc pekny rozhodne K+ ,taky neco pobnyho prave rozjizdim ale pod Envirolite 125w.
PEACE