Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
no za ty prachy bych to vyzkoušel, ale vzhledem k analogovému principu by to sloužilo pouze jako orientační měřidlo. Jen mi není jasné, měří-li to vlhkost vzdušnou anebo vlhkost substrátu
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
přesně tenhle měřič mám cca 2 roky. Koupil jsem ho v Hornbachu tuším, protože jsme potřeboval něco levnýho na měření Ph outdooru. Myslím, že měří vcelku přesně, ale zkušebně jsem zkoušel porovnávat pouze s PH papírkama. Ovšem zdá se mi, že teď po těch dvou letech začíná jít pomalu ale jistě do kopru. Jo a měří vlhkost substrátu.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Původní příspěvek od Zedy Tak to by se taky dalo použít pro zjištění vlhkosti partnerky ne?
Grower je stvoření vynalézavé
Tohle zařízení má možná smysl pro lidi, co si substráty míchají nebo pro outdooráře, ale měřit pH např. Royalty mixu je IMHO zbytečné. A abych si jich kupoval 20 do každého květníku a podle nich zalíval... na to ať si každý odpoví sám Takže se to nakonec hodí skutečně jen pro ověření připravenosti partnerky
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od Hanyz
Grower je stvoření vynalézavé
Tohle zařízení má možná smysl pro lidi, co si substráty míchají nebo pro outdooráře, ale měřit pH např. Royalty mixu je IMHO zbytečné. A abych si jich kupoval 20 do každého květníku a podle nich zalíval... na to ať si každý odpoví sám Takže se to nakonec hodí skutečně jen pro ověření připravenosti partnerky
Hele a když už to měří tu její vlhkost, tak se ti hodí i ta kyselost víš co jestli se do toho máš pouštět, nebo ne
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
A abych si jich kupoval 20 do každého květníku a podle nich zalíval... na to ať si každý odpoví sám
Na to ti IMHO stačí jeden - píchneš, zjistíš vlhkost a jdeš k dalšímu.
citace:
Takže se to nakonec hodí skutečně jen pro ověření připravenosti partnerky
No tak tohle bych ji tam určitě nerval
Je jasný, že to není nic světabornýho, ale jak říkám, jako alternativa oproti digitálním PH měřákům mi to přijde vcelku dobrý.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář