Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemel jsem fotak tak zakladam dred az ted.
Nejdrive hodim par fotek z minulyho roku, kterej byl muj uplne prvni...ale vydaril se mozna az moc . Fotil to kamos Canonem A530 a fotky jsou celkem povedeny (proto je taky sem hazu)
Tak vrhnu se k letosku. Nejak to nebudu moc rozepisovat - nebylo predtim moc casu a navic nebyl fotak...
Lotos mam venek 1X Erbeeren, 2X SAD + 2 malilinky SAD, sklenik 2X Erbereen, 1X PPP, 1X SAD - vse by mela byt dobra genetika (i kdyz z 10 "Jahod", co vyklicily, byly pouze 3 female).
Venek mam ve velmi kvalitni pude s piskem - byl to byvaly kompost, dal jsem do toho i i dve kolecka pisku, poradne proryl, prokypril. (Navic minuly podzim jsem tam pridal cisty "kal" z COV (cistirna odpadnich vod) - je to velmi bohate na ziviny, mam s tim dobre skusenosti.
Sklenicek je na tom s pudou trosku horu - neni tam pisek, neni to tak "vzdusne"...ale zivin je tam dost.
Hnojim jen Phytaminem a Alga-Bloom, nicim jinym, za 14 dnu jeste pridam Final Solution. Prave i v dusledku dostatku zivin z toho kalu by bylo dale hnojit zbytecne a jiste kontrproduktivni. Jinak klasika FIM, ohybani, lamani (toho ale malo) a destova odstata voda.
Kdy jsem presne sazel si nepamatuji, ale byl to prostredek dubna. Ale mam tri kyticky, co jsem presadil z malych kvetinacku velice pozde - byly takovy "zdechly" tak jsem je puvodne ani nechtel ani presazovat - do skleniku dokonce jednu az zacatkem cervence...a vysledek je prekvapujici (viz nekde nize bude foto).
...bohuzel ten fotak nebyl...takze celkem budou skoky...
Takto vypadala moje zahradka 11.6.
Prvnich sest prednich kytek jsou Jahudky, tri zadni jsou SAD
Tady dve fota pidalky podzimni v pozdejsi fazi - jiz je velika a zere jako malej kombajn. Zviratka mam rad, ale tohle nicim, jiank by me z tech keriku nezbylo vubec nic. Je dobry obetovat kazdej den 15 minut na jejich sber, clovek je nevyzbira nikdy vsechny. Jinak dulezity je kontrolovat spodky listu na krajnich vetvych - byvaji tam kokony pidalek - vypadaji jako zrnicka maku, jsou prilepeny ze spodu...tohle okamzite znicit!
1. Foto SADu presazeneho do skleniku koncem cervna (byl polozdechly v malem kvetinaci) - ac jsem vubec s tim nepocital, kytka se ujala a nakonec pekne vyrostla...v pozadi je malilinkata Jahudka
2. Jahudka presazena az v polovine cervence, obdobny pripad jako vyse (v pozadi nevyuzite misto - byly tam ale balkanske chilli papricky, uz jsou zavarene a muzu tedy rict, ze sila)
2. Fotka ze skleniku, tentokrate PPP, ktera je jednak hodne utlacovana od Jahudky. Navic byla silne napadena sviluskama - velmi dobre mi nakonec pomohl obycejny Biool = vyborna vec na msice, svilusky a jinou havet. Je to vlastne rostliny olej...
...tak se opet hlasim po 14 pernych dnech, kdy vladlo pocasi, ktere kytickam zrovna moc neprospiva...
Ve skleniku se rozmohla plisen, bojuju co muzu - pres veskery opatreni temr kazdej den nekde zdibecek se musi odtrhnout. No celkove je to ale uz lepsi nez to bylo a nez je tady na tejden stary fotce..