Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawím všechny growery a growerkyně,
dlouho sem se rozhodoval, ale nakonec sem si řekl proč bych se nepodělil o krásné okamžiky z života mých dětiček. Letos jedu poprvé outek tak buďte schovívaví a ne moc kritičtí....
Osazenstvo: 2x Pure Power Plant
2x SuperSkunk (řízky)
1x Noname skunk od kámoše
+ par nejakych običek))
Pak sem se rozhodl přesadit wen...někdy v pulce června asi)
lokace: zahrada, moje poličko, a na kamošovo poličko sem dal jednu Ppp zahrada-Ppp to menší
Místo už vytrhnutého ppp na zahradě sem z 1.políčka vzal zbylého SS a noname o které mi jde nejvíc asi a přesadil na zahradu..
Asi wám došlo proč...na mém fleku byl nějaký nezvaný host a nemíním se s někým dělit o kytky v tom lepším případě. Bohužel zmrd stačil i ostříhat SS( asi si chtel udělat řízek...z řízku satan)...doufám že to nebdue na škodu zahrada- 1xSS, 1x Noname
Místo už vytrhnutého ppp na zahradě sem z 1.políčka vzal zbylého SS a noname o které mi jde nejvíc asi a přesadil na zahradu..
Asi wám došlo proč...na mém fleku byl nějaký nezvaný host a nemíním se s někým dělit o kytky v tom lepším případě. Bohužel zmrd stačil i ostříhat SS( asi si chtel udělat řízek...z řízku satan)...doufám že to nebdue na škodu zahrada- 1xSS, 1x Noname(19.7.07)