Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cauec, tak jsem vam nasel takovou stranku a ani jsem se nestacil divit. Schvalne na to mrknete: http://web.telecom.cz/euro-x/vybojky.htm
No, neni to nejaky podivny??? (ja dal za sodik 600 )
Me se to nezda taky.Jsou firmy ,ktere stare vybojky zneskodnuji,ale take i repasuji.Celkem by me zajimalo jak to delaj.Vybojka to bude,ale ta kvalita urcite bude stat za prd. Jooo a ty stranky jsou pekne stary. Cus
jak chtějí REPASOVAT výbojky. Podle mě když je stará, tak má třeba o 30- 40 % menší svítivost a vyhazuje se. Pokud tuhle pak někdo koupí za 199,- Kč, tak mi ji pošlu klidně az pár kaček. I tak je to dobrej kšeft. Já bych si na to dal pozor.