Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, začala jsem první pěstování a chtěla bych trochu poradit a také mám pár otázek ktere i kdyz jsem hledala odpovědi jsem nenasla.
Na to prvni pěstování jsem si dala jen nějaky noname seminka protoze stejne nevim jak to dopadne a pri druhem pestovani uz si vezmu lepsi.
Seminka jsem dala naklicit do krabicky s vlhkymi tapony a po 3 dnech pukly obe dve seminka co jsem tam dala jeste chvilku pockam az klicek bude trochu vetsi a dala bych to do kvetinacku s hlinou na pelargonie (nebo jak se tomu rika).
Bohužel ale nemohu pěstovat venku a budu to muset mit doma. Mam doma dve lampy ale takovy ty obyc co se s nimi doma svítí, dá se ale na nich regulovat sviteni a proto si myslim ze to je dobre.Jestli ne tak me prosim upozornete.
Doufam, že kytičkam nevadi kdyz budou treba u okna a zaroven se na ně bude svitit nebo jestli je mam dat nekam do jine mistnosti a tam jen na ne svitit lampou, zaroven mi prisla na jazyk otazka jak dlouho se na ne má svitit?
ˇ
Děkuji za odpověď všem a mé otazky se doufam stále budou rozsirovat
precitaj si FAQ tam mas... napisane aj o tych lampach... aj o svieteni... a podobnych veciach... mas tam.. vacsinu... odpovedii na tvoje otazky...
/ nech sa ti darii, dievca /
Nemáš zač,ohledně toho styd se holka to bylo myšleny spíš ze srandy,ale je lepší si to najít sama,než zbytečně zakládat thread ne?
ktomu vyhledavači:musíš tam napsat slovo,ktery to nejvíc vystihuje...např.hledáš jak se zastřihává FIM metodou,tak napíšeš je fim a ono to to najde všechny thready,kde je tohle slovo obsaženy,můžeš hledat i v threadech,mrkni trošku dolů a máš tam hledat k tématu,funguje to stejně jako na hlavní straně,akorát se to omezuje jen na ten thread...
jinak ne psal,ale psala
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...