Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to nakasi vlhkost ani tak neresim jako teplotu vetrak mam kvuly teplote mam slabej odtah na cooltube a tim mi vznika teplota kolem 35 az 38 coz mi zcela ucite spomaly rust
Caues co Te vedlo k tomu aby si presel na Metropy v obdobi kvetu ? Jeste jsem se chtel zeptat ta ty kyti meli tak malo listu nebo si prostrihaval ?? dikec caj
chci to vyskouset jestly bude lepsi vynos kazdopadne testuju uz pul roku hnojiva gh a je to uplnej schit jediny maj po nem pekne zeleny listy podle mne bude metrop lepsi na vynosnost jo a kyti jsou prostrihany schvalne kvuli svetlu
musel jsem improvizovat fakt moc druhu sativa/inica a prales dole skoro nebyly palicky trochu jsem to spomalil ale ted je to osypane vsude docela i narustaj urcite mas pravdu o tom neni pochybu ale jestly sis vsim tak listy nejsou ostrihane cele ale tak 35% zitra hodim foto zacinaj se i pekne rosit priskyrici