Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Hi there Im Pindulinka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Pohodička Hi there Im Pindulinka Příspěvek č. 1

Pochazim ze severni americe a bydlim tu uz patnact let, jsem uzivatel konopiho jako lek pro moji roztrousenou sklerozu. Jsem moderator u CSC a mam v zahrade priblizne tricet kytek prevazne severoamerickeho puvodu (for those in the grow) mezinarodni obchod mezi kanadou a USA predstavuje 7,6 miliard dolaru.. berou to tam moc a moc vazne... tak prestanu nicit vase predstavy o moji inteligenci tim ze pisu cesky a ukazu posledni fotky zahrady.
Jeste ze mi zustaly kamose z overgrow.com
seznam hostu.
Pancjir valley afghani (courtesy US marine corps lol)
Guerilla gold x Danish passion (Esben DK)
double purple afghan slam x DP (esb)
Hedgehog (matanuska thunderfuxck x BOG sour bubble x blue thunder) x tom hill cripple creek) (whew
Island sweet skunk x BC Kush (australia)
Santa Marta Colombian gold (pure landrace)
California orange
Jack herrer x Great white shark
etc..
vsechno outdoor a uzasne
http://i88.photobucket.com/albums/k178/pindulinka/IMGP9573.jpg

cheers
pin

Old Post 14-07-2007 v 10:04 AM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

vitej mezi nami
mas hustou cestinu
zajimavy modely

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 14-07-2007 v 10:11 AM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no mluvim lip nez pisu, je mi jenom patnact i kdyz jsem prijel v 91 a bylo mi 20 he he
P.

Old Post 14-07-2007 v 10:33 AM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Jo, taky bych chtel timto prispevkep podekovat spolecnosti O2 za predplacenou simku kterou mi daly a timz mi umoznily anonymni pristup na growera.. koukam se uz dlouho a tesil jsem se. ale mam pausal a z bezpecnostnich duvodu...
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 17-07-2007 v 07:25 AM
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ahojky,taky tě tu vítám....no stím telefonem bych to zase tak nehrotila.

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 17-07-2007 v 07:33 AM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

tak ať se ti tady líbí, amíku Pindulinko

Old Post 17-07-2007 v 07:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

ajo holky ale vyrustal jsem pod prvnim bushem a to je drsnarna co jsem prozival jako kluk s policii
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 17-07-2007 v 08:06 AM
AciDo
Stálý Člen

Karma uživatele AciDo - 80% PěstitelskáKarma uživatele AciDo - 80% PěstitelskáKarma uživatele AciDo - 80% PěstitelskáKarma uživatele AciDo - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Vitej Pindulinko - můžeš popsat ten svůj hashmaker (máš ho vyfocenej v galerii na s88.photobucket.com) - vypadá docela zajímavě...

Když chceš duhu, musíš se smířit s deštěm...
Nehaš, co Nepál...
Kyselinové pole 06

Old Post 17-07-2007 v 08:49 AM
AciDo je offline   Profil uživatele AciDo   Find more posts by AciDo   Foto galerie člena AciDo   Click here to Send AciDo a Private Message   Add AciDo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letnak
Stálý Člen

Karma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Hi m8, u r welcome, zdarec chlope, seš tady vítané !!! PAX !!!

Old Post 17-07-2007 v 19:41 PM
letnak je offline   Profil uživatele letnak   Find more posts by letnak   Foto galerie člena letnak   Click here to Send letnak a Private Message   Add letnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás