Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Se docela divím že tady o tom není nikde žádné téma....
Tak co jedete někdo??? My se chystáme pravděpodobně teď v úterý ale nedaří se podchytit žádný bus... jak byste navrhovali se tam dostat kromě stopování???
Já pojedu letos poprvé ale kamosh s kterým pojedu tam byl už asi 4x...
dyž mě o tom řekl taxem docela nechápal že něco takového v dnešní společnosti vůbec existuje... heh sem si říkal že dybych měl žit v minulosti tak woodstock no prostě doba hippies... no a nakonec ani nemusím cestovat časem abych se takového setkání zúčastnil
yop... dalo by se to tak nazvat... jako znalý právěže moc nejsu.... eště sem tam nebyl....
ale co vím z doslechu:
-společná vegetariásnká kuchyně
-vrcholí to při úplňku kdy se tam sejde nejvíc lidí....
-celkově je to hodně zaměřené na hraní na různé ethno nástroje aneb už se těším na ty bubenické orgie
-bývá tam hodně různých workshopů s tancem a hraním...
-různé specialitky jako třeba indiánská sauna nebo stan ve kterém se celý den obřadně kouří hashish s tabákem
no bude tam toho hodně a vím o tom fakt málo.... pokusím se najít nějaký odkaz s fotkama...
každopádně sem čekal od growerů větší ohlas než jeden post... :-/
no a teď máme docela problém s dopravů... bus až v pátek to je pozdě... takže zatím nejlepší řešení se zdá byt vlak s jedným přestupem v budapešti.... nevíte kolik by to stálo??? pojedeme 3 nebo 4... dá se to vůbec někde na netu zistit??? nejsu teď v brně takže na hlavas nezajdu :-/
no bylo to super, já jsem se tam dostal z chorvatska , ale bohužel jsem tam byl jen necelejch čtrnáct dní, pak sem valil do rumunska do transylvánie. člověk si krásně odpočine v horách od "normálního" život. samí fajn lidi, klídek, vychytaný workshopy, meditace, příroda...co víc si přát, že