Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli máš měsíc do sklizně, tak bych to zbytečně nestříkal žádnejma sračkama. Před touhle sklizní mi kolem kytek lítaly úplně nechutný hejna mušek. Zkoušel jsem biolit a podobný, ale je to na nic a na víc po biolitu kytky úplně zežloutly a začaly se kroutit. Tak jsem to nechal a sklizeň byla OK. Pak jsem důkladně vystříkal celou skříň a pokoj. Asi před tejdnem jsem zasadil další kyti a po muškách ani vidu. (možná je to tim, že jsem snížil vlhkost ve skříni). Každopádně ti radim ničim nestříkat.
Pouzivani pesticidu pri kvetu rozhonde pozdeji neprospiva vasim plicim. Doporuci sehnat prirozeneho nepritele tvych musek -BIO ochrana. K dostani u chovatelu hmyzu, a v growshopech by vam meli take pomoci se sehnanim naky ty berusky ci broucka. Cena neni nikterak vysoka/v porovnani s mnozstvim, -bezne i 200.000 nakejc anti-broucku a jejich ceny nepresahuji castku 500Kc.
Ahoj, no když už by si byl v Growshopu, tak si rovnou můžeš kopit "prvenci" terá je dělaná na to aby plíce neničila a je výborná na ty malý sviňky. Já tím stříkala a ani nejmeší škůdce, pak my došla a já mněla mušek celou skříň. Jmenuje se to Bcuzz - bioabwher a jsou to dvě složky 1,2 (zámek a klíč).
Nám na tyhle potvůrky zabral BioOl, je to řepokový olej - žádná chemická sračka, stačilo jednou až dvakrát nastříkat na ty mrchy rozprašovačem, trochu zalít.
Já zase kytky postříkal obyčejnou odstátou vodou s obyčejným slunečnicovým olejem a jednou kapkou jaru. Do jednoho litru vody jsem dal malého panáka oleje. Mušky zmizely po dvou dnech.
jo jo tak ony mušky mě trápí vod tý doby co jsem začal pěstovat in.taky bych nerad používal nějakou chemku,,bůh ví co v tom je,,raději je pracně vybíjím ručně.TomyBoy, zajímalo by mě kde že se dá zakoupiti taková mucholapka,já to nikde neviděl,jen takový ty klasický co pověsíš na lustr.Tyhle mušky co jsou vůbec zač?vony když se rozmnoží,tak je s nimi trápení až až,nejhorší jsou když je máte v hlíně,do který se chystáte zasít nový semínka,to vám pak semínka hezky vyžerou jejich larvy,a zůstane jen skořápka,takhle už jsem přišel o hezkou řádku dobrých semínek.I když vždy po sklizni,a před výsevem nakoupím novou hlínu,a pořádně skříň vydesinfikuji,zase se svině vrátí,a zase s nimi musím bojovat,no jak tady píšete,zkusím jim dát ten oil s vodou,a uvidíme
Koblizku: Myslim ze sem to koupil v Hornbachu, ale kvetinarstvi, zahradnictvi to budou mit tipuju... Zkus se zeptat.. Obal uz sem asi zlikvidoval, kouknu se...
Používám je taky, jsou okey, myslim ýže je seženeš v každym lepčim květinářství/zahradnictví (kupodivu je to rozdíl) Olej je zajímavej, ale myslel jsem že na vodě plave...