Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vam predvedu muj prechod od zarivek k sodiku jak to bylo a jak to asi bude Zacal jsem zarivkama 1* cool white 60cm a dve kalsicke zarivky 2*23W mno an groweru mi to tady rozmluvili ale nez jsem sehnal sodik rostlo mi to pod tim cca 3 tydny a myslim ze ne spatne ted jedu na sodiku 3 den a pekne mi to tu zahriva kopl jsem tam zdroj z kompu a vetrak 10cm vítr teda dela festovni cumel jsem Ten sodik je 250W mno dam foto udelejte si obrazek a jeste jsem zkousel smesovku 250W ale jen den nez jsem sehnal vetraky poradne
1 fotka zarivky 1 tyden
2 fotka zarivky 2 tydny
treti fotka prechod ze smesovky na sodik a te zarivky jsem se zbavil byla stejne uz k hovnu sodik 250W si snad poradi sam
Dude: pouzivej edit prispevku, kdyz chces pouze pripsat neco po 3 minutach..