Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak Vam prinasim fotky moji prvni Indoor sklizne,vim ,ze to neni nic moc ,ale sem rad ,aspon za to trocha :)
Na kvetu 52 dni
Na rustu 28 dni.. celkove tedy 80 dní
Hnojeno kristalonem start /obcas/
---------------
No a ted asi ten nejvetsi BOOM.. Rodice mi dovolili pestovat doma pod podminkou,ze lampy nebudou svitit ,kdyz nikdo neni doma :( ,takze v podstate skoro zadnej rezim ..prisvecoval sem jak se dalo ,parkrat se stalo ze kiti byli i 36 hodin bez svetla atp.. a velmi slaby rizecky ,ktery sem se bal zastrihnout.. :( ale jak vidite tak i presto sem sklidil okolo 30G.. :) Az to ususim tak to zvazim a dam vedet kolik to bylo presne
-------------
Jinak nadherne voney po lesnich jahudkach takovejch tech malejch ,snazil jsem se o detailni fota aby byla videt ta pryskirice jaxou obaleny,ale moc mi to nejde /foceno digitalem od sony dsp-p50/
------------
Pristi varka bude asi MAsterkush a white shark..tak a prvni foto..
Opravdu ti uprimne gratuluji k tak dobremu vysledku, v tak obtiznych podminkach. Jinak take gratuluji otci, ze tvou zalibu neresi represi, ale komunikaci. K+
Abych rekl pravdu,tak kdyz jsem dostaval ty rizky tak mi ten tip /zdrawim monka =) / rekl,ze mel v pytliku dve semena a ze jedno bylo asi Orange bud a druhy nejaky haze nejspis super .. takze mozna Vas vodim za nos a klidne to muze bejt orange bud ,ale kdyz to slo do kvetu tak to tomu HAze skunku bylo docela podobny..
2Lee:takze jestli si myslis ,ze to neni Haze tak je to mozny (:
Kazdopadne at je to co je to bude to asi masaker...
Jinak Dik za karmicki (:
jasny kamo,originalni Haze ma dobu kvetu treba 90-112 dni,ale zas sem koukal na jine odrudy haze a nasel sem treba tuhle
- Haze Special
Flowering: 42-63 days
Origin: Holland
kazdopadne to asi neni podstatny,hlavne kdyz to bude řádně zmazávat .JEste dodam fotku az to bude ususeny a rovnou to zvazim a napisu kolik toho bylo.. (;
Taxe mey..HowK
Táákové kytičky samičky by mi asi težko vykvetly do tááke podoby s blikacím režímem, jde vidět,že se ti ale za péči pěkně odvděčily,hlavně ta druhá z prava.