Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Geneticky upravený SAMEC
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pierot
Nový Člen

Karma uživatele pierot - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Je tomu pár týdnů, co jsme si v Brněnském Growshopu (poblíž hospody Skleněná louka) koupili 30 semínek Shiva skunku.... kytky vypadaly docela dobře...leč ze 30ti semínek...vylezlo 26 samců a 3 hermoši...fakt nevim co si o tom mám myslet? Člověk by v Growshopu čekal nějakou solidnost, ale tohle!!! Kdyby to bylo půl na půl ani nemuknu, ale tohle je fakt moc! Máte ještě někdo podobnou zkušenost?

Pierot

Old Post 21-03-2002 v 09:18 AM
pierot je offline   Profil uživatele pierot   Find more posts by pierot   Foto galerie člena pierot   Click here to Send pierot a Private Message   Add pierot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No vono to mozna neni jejich chyba. Koupil sem seminka hawaie a bylo z 5 ti kytek 3 samci a 2 hermousi a pritom kamos od ktereho je mam mel ze 4 kytek 4 samice. Podle me je to spatnym zachazenim, nepravidelnym svitenim, prelevanim ... Podle me kytka dopredu nevi jestli je samec/samice, rozhodne se podle podminek
horsi podminky - samec a hermous
dopre podminky - samice

To je muj nazor ...

Old Post 21-03-2002 v 09:43 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

bacha na kyselost půdy, čím kyselejší, tím větší šance že vzejde samec (prý), ale odskoušené to nemám... kytka to určitě dopředu neví, když se může stát ze samice Hermáč.. případně může jinak dynamicky podle chuti měnit pohlaví...
Radši pěstovat v mírně zásadité půdě...

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 21-03-2002 v 09:48 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pierot
Nový Člen

Karma uživatele pierot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Díky za reakce, ale kyselostí to není určitě...v jednom boxu byl kokos propiranej vodou se srovnaným PH a v zemině jsem to měřil dodatečně a taky dobrý...slyšel jsem, že to může být šokem kterej ty semínka zažijou, ale nic mne nenapadá.
..no a špatný zacházení nebo přelévání nepřipadá v úvahu...všechno je automatizováno...fakt nevim!!!

Pierot

Old Post 21-03-2002 v 09:59 AM
pierot je offline   Profil uživatele pierot   Find more posts by pierot   Foto galerie člena pierot   Click here to Send pierot a Private Message   Add pierot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Já jo Příspěvek č. 5

Mám zkušenosti s dalšími modely z Yamy na Slovákově-Blueberry a Jack Herer a naprostá většina jsou hermoši.Ten týpek říkal že semena má od kamoša z Rotterdamu takže já si myslím že to jsou nepovedený feminizovaný semena.Feminizace je v podstatě opíchání samice samicí,která stresem zhermoší.Podle mě ten hermofroditismus nějak zalezl semenům do genů a je vymalováno.

Old Post 21-03-2002 v 12:34 PM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-04-2005 - Hermeticky uzavřená pěstírna? - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás