Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi. Zajímá mě Váš názor na tuto otázku. Kolik kytek strčit pod sodík 2x600W Sylvania growlux, místnost 2x2 metry. Plnou místnost nebo raději tak čtyři pěkné holky a vyřádit se na nich s FIMem... Šlo by to do hlíny.
doplněno: odrůda by měla být AFGHAN (leze dost do stran)
Zdarec.
Jo 2*600 to je naTvrdo.
mno jedna kytka asi ne.
Něco podobného zkoušel kámoš na čtyřech pod litrem,pěkně naFIMovaných.No paráda,něco takového jsem neviděl ani ve skleníku,tím netvrdím,že by to nešlo,jen prostě ten frajer co to takhle stříhá k dokonalosti jede in.
A co se týče maximálního počtu na takovém place.
Jak máš dost řezů klidně i 100 jednosalámovek vleze,ale to asi nikdo podstupovat nebude.
Já bych zkusil 16 pořádných macků.
Otázka.?! ............................. To bude pytel.
Přeji hodně štěstí
20 kytek mám pod 400W v nedostatečném prostoru, takže těch 48 ks- jak popisuje Rappa- by mohlo být ideál, ale záleží na genetice. Sativózního modelu, který se nevětví, může být více kusů, hodně větvící se indika by se naopak v takovém množství do prostoru nevešla. Nejlepší řešení je samozřejmě vychytat množství kytek tak, aby jsi nemusel zastřihávat- to brzdí růst, prodlužuje dobu vegetace a 2x600W si zpapá trochu více elektřiny. Místnost bych ale v jednom směru zúžil, 600W na 2 metry nedosvítí
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Zajímavé názory... Ještě přiblížím proč jsem založil anketu. Můj první IN byl v této místnosti 1x600W, 8 holek AFGHAN, hlína, 5l květináče, FIM. Druhý IN 2x600W, 20 holek AFGHAN, hlína, 5l květináče, bez FIMu a bylo to velmi slabé. Teď mám nachystaný další AFGHAN a proto uvažují nad pár holkami a pořádně je zastřihnout. Velké množství se tam nevleze, zkoušel jsem 31 a to uz bylo moc.
Další kytky chci dat do 15l květináčů... Ale otázka je právě kolik se jich tam vleze,když se ten AFGHAN tolik větví. A s tak velkými květináči se určitě dost rozrostou.
Původní příspěvek od indicky-konopi ja bych tam dal 30kytek v 10litrovejch kyblich.....
..no ale já tam měl 31 v 5l květináčích a měl jsem už problém je zalívat, tak tam bylo plno. Tak v těch 10l by to bylo asi nereálné, jedina fakt v něčem menším.
Rozhodl jsem se tedy pro 10 kytek v 15l květináčích. Po předchozích zkušenostech se obávám že se tam s nima nevejdu, ale snad to holky zvládnou. Budu se snažit podávat informace... Děkuji všem za vaše názory, growu zdar.